belépés∆

Naked Weapon (Chek law dak gung) (2002)

 

Naked Weapon (Chek law dak gung) (2002)

 
IMDb


Madame M (Almen Wong Pui-Ha) jól jövedelmező üzletet üzemeltet: fiatal, harcművészetekben jártas lánykákat rabol, és profi bérgyilkosnak képezi ki őket.
A 40 elrabolt lány évekig tanulja a gyilkolás művészetét, míg aztán legfőbb próbatételként egymáson kell bemutatniuk mennyire sajátították el a házi feladatot.
Csupán hárman maradnak életben, a kíméletlen Jing (Jewel Lee), és a két barátnő Charlene (Maggie Q), és Katherine (Anya). A lányok nem vesztegetik az időt, egyből munkához látnak. Ténykedésükre felfigyel a CIA nyomozója, Jack Chan (Daniel Wu), aki egy ideje már figyelemmel kíséri Madame M tevékenységét.
A film egyetlen erénye az lehet, hogy a férfinézők 90 percig legeltethetik szemüket vonzó, lengén öltözött, és elég jól verekedő hölgyek idomain. A sztori nem túl eredeti, az egész cselekmény előre kiszámítható, néha erősen súrolja a szánalmasság határait. A harcjelenetekben ugyan fel lehet néha fedezni némi ötletességet, általában szépen ki vannak dolgozva, de a végső összecsapás a film végén véleményem szerint kissé nevetségesre sikerült (és ezt annak ellenére mondom, hogy én általában szoktam bírni a "repkedős" movie-kat.)
Összegezve: gyengus.

Hozzászólások   

#1 Kiko 2008-01-31 13:18
Az egyik legrosszabb kh film amit valaha láttam. Tényleg szánalmas.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

The Rebel (2007)

The Rebel (2007)

Az elmúlt évtizedekben, bár több filmjük igen csábító témával bírt, általános vélekedés volt, hogy sajnos a vietnami mozi pénzügyi okokból képtelen megfelelni a nemzetközi sztenderdnek. A legmagasabb költségvetéssel bíró, államilag szponzorált filmekre is maximum 125.000...

Detective Bureau 2-3 (1963)

Detective Bureau 2-3 (1963)

Seijun Suzuki és Jo Shishido jónéhány remek filmben dolgoztak együtt mint rendező és színész. A Detective Bureau 2-3 a könnyebb darabok egyike.  

Sexy Line (Sekushii chitai) (1961)

Sexy Line (Sekushii chitai) (1961)

Ishii Teruo chitai sorozatának negyedik darabja nem sok újat hozott a korábbiakhoz képest, leszámítva mindazt, hogy az oknyomozó újságírók kimaradtak a történetből. A Yellow Line-nal ellentétben visszatért a gyönyörű fekete-fehér technikához, ami bizonyos szempontból örömteli,...

20th Century Boys (20 seiki shounen) (2008)

20th Century Boys (20 seiki shounen) (2008)

 Az utóbbi időben, de főleg az elmúlt 2-3 év során egyre látványosabban fejlődik a japán filmipar. A helyi filmesek végre rájöttek arra, hogy a legtöbb nézőt leginkább csak a látványra hangolt „blockbuster” kategóriába tartozó...