belépés∆

Naked Weapon (Chek law dak gung) (2002)

 

Naked Weapon (Chek law dak gung) (2002)

 
IMDb


Madame M (Almen Wong Pui-Ha) jól jövedelmező üzletet üzemeltet: fiatal, harcművészetekben jártas lánykákat rabol, és profi bérgyilkosnak képezi ki őket.
A 40 elrabolt lány évekig tanulja a gyilkolás művészetét, míg aztán legfőbb próbatételként egymáson kell bemutatniuk mennyire sajátították el a házi feladatot.
Csupán hárman maradnak életben, a kíméletlen Jing (Jewel Lee), és a két barátnő Charlene (Maggie Q), és Katherine (Anya). A lányok nem vesztegetik az időt, egyből munkához látnak. Ténykedésükre felfigyel a CIA nyomozója, Jack Chan (Daniel Wu), aki egy ideje már figyelemmel kíséri Madame M tevékenységét.
A film egyetlen erénye az lehet, hogy a férfinézők 90 percig legeltethetik szemüket vonzó, lengén öltözött, és elég jól verekedő hölgyek idomain. A sztori nem túl eredeti, az egész cselekmény előre kiszámítható, néha erősen súrolja a szánalmasság határait. A harcjelenetekben ugyan fel lehet néha fedezni némi ötletességet, általában szépen ki vannak dolgozva, de a végső összecsapás a film végén véleményem szerint kissé nevetségesre sikerült (és ezt annak ellenére mondom, hogy én általában szoktam bírni a "repkedős" movie-kat.)
Összegezve: gyengus.

Hozzászólások   

#1 Kiko 2008-01-31 13:18
Az egyik legrosszabb kh film amit valaha láttam. Tényleg szánalmas.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Öld meg a sógunt! (Ninja bugeicho momochi sandayu) (1980)

Öld meg a sógunt! (Ninja bugeicho momochi sandayu) (1980)

Ismét egy olyan film, ami nálunk jókor volt jó helyen, ekképp kapaszkodott fel az uborkafára, pedig máskülönben nem sok keresnivalója lenne a jó filmek listáján. Miért mondom ezt? Megpróbálom sorba szedni.

Beauty And The Breast (Fung hung bei cup) (2002)

Beauty And The Breast (Fung hung bei cup) (2002)

Beauty And The Breast (Fung hung bei cup) (2002)iMDBEz a történet egy kis cégen belüli intrikákkal foglalkozik. A „piggy oil” nevezetű klasszikus „mindenre jó” gyógyhatású anyagot előállító céget egy nagy nőcsábász férfiú vezeti, aki egy...