belépés∆

Ploy

Ploy
Idén júniusban mutatták be hazájában a mozik Pen-Ek Ratanaruang, Thaiföld talán legtehetségesebb rendezőjének legújabb filmjét, ami a Ploy címet viseli.
A sztori egy Amerikában élő thai házaspárról szól, akik rokonuk halálának hírére 7 év után először térnek haza. Egy ötcsillagos hotelben szállnak meg, aminek a bárjában a férj találkozik egy másik nővel.
Egyes információk szerint ez a film is "lassú folyású" lesz, hasonlóan az Invisible Waves-hez és a Last Life in The Universe-hez. Központi szerepet játszik a szerelem és az ebből eredő féltékenység. Két ismerős arcot is láthatunk majd: egyikük, Lalita Panyopas a 6ixtynin9 (szintén Pen-Ek Ratanaruang film) női főszereplője, másikuk Ananda Everingham, aki a Shutter című horrorban játszotta a fényképészt. Az elvárások nagyok, de remélhetőleg most sem fogunk csalódni.
A film hivatalos honlapja: (link
 
Ploy
(a rendező, Pen-Ek Ratanaruang
 

Hozzászólások   

#1 fea 2007-08-02 19:30
A poszter már most tetszik! :-)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Izo (2004)

Izo (2004)

iMDB Rendező: Takashi MiikeFőszereplő: Kazuya Nakayama(2004, színes)

Bichunmoo (Out Live) (2000)

Bichunmoo (Out Live) (2000)

 IMDb  Főhősünk, Jinha Kínában él a mongol uralom alatt, amikor is gyerekként megmenti Sullie-t, akivel azután barátok lesznek, majd amint azt az életkoruk lehetővé teszi, egymásba is szeretnek. Sajnos azonban gyökeresen eltérő családi hátterük nem...

Boys Love (2006) & Boys Love theatrical edition (2007)

Boys Love (2006) & Boys Love theatrical edition (2007)

 Boys LoveA Boys Love Kotaro Terauchi japán rendező filmje, mely a férfiak közti szerelem nehézségeit, buktatóit, szépségeit mutatja be. 2006-ban jelent meg az első film DVD-n, Boys Love címen, majd 2007-ben kijött a második is,...

20th Century Boys vs Fish Story

20th Century Boys vs Fish Story

Ki ne szeretné a pre-apokaliptikus filmeket?