belépés∆

Ploy

Ploy
Idén júniusban mutatták be hazájában a mozik Pen-Ek Ratanaruang, Thaiföld talán legtehetségesebb rendezőjének legújabb filmjét, ami a Ploy címet viseli.
A sztori egy Amerikában élő thai házaspárról szól, akik rokonuk halálának hírére 7 év után először térnek haza. Egy ötcsillagos hotelben szállnak meg, aminek a bárjában a férj találkozik egy másik nővel.
Egyes információk szerint ez a film is "lassú folyású" lesz, hasonlóan az Invisible Waves-hez és a Last Life in The Universe-hez. Központi szerepet játszik a szerelem és az ebből eredő féltékenység. Két ismerős arcot is láthatunk majd: egyikük, Lalita Panyopas a 6ixtynin9 (szintén Pen-Ek Ratanaruang film) női főszereplője, másikuk Ananda Everingham, aki a Shutter című horrorban játszotta a fényképészt. Az elvárások nagyok, de remélhetőleg most sem fogunk csalódni.
A film hivatalos honlapja: (link
 
Ploy
(a rendező, Pen-Ek Ratanaruang
 

Hozzászólások   

#1 fea 2007-08-02 19:30
A poszter már most tetszik! :-)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Szigorúan piszkos ügyek (Infernal Affairs) (2002)

Szigorúan piszkos ügyek (Infernal Affairs) (2002)

A történet egyszerű. Adott egy drogdíler, bizonyos Sam (Eric Tsang). Adott egy rendőrfőnök, Wong (Anthony Wong Chau-Sang). Régről ismerik egymást, ráadásul „hasonló” módszerekkel dolgoznak. Ebből kifolyólag adott egy tégla a dealer csapatában, Yan ({ln:Tony Leung...

Wakamatsu dupla: Season of Terror & Shinjuku Mad

Wakamatsu dupla: Season of Terror & Shinjuku Mad

Szélsőbaloldali agitpornó Japán legelvetemültebb rendezőjétől

The Lowly Ronin - Living Hell (Suronin Makari Toru: Sarumo Jigoku…

The Lowly Ronin - Living Hell (Suronin Makari Toru: Sarumo Jigoku Nokorumu Jigoku) (1983)

Az első mini-évad lezárása fölöttébb erőteljes volt televíziós viszonylatban.

Happy Erotic Christmas (2003)

Happy Erotic Christmas (2003)

Happy Erotic Christmas (2003) iMDBMivel úgyis „szezonja” van most a karácsonynak, kerestem a gyűjteményben egy karácsonyos filmet. Az első (és eddig egyetlen) filmes Geon-dong Lee munkájának címe fel is keltette az érdeklődésemet, azonban így...