belépés∆

Megint Godzilla

Godzilla

A Legendary Pictures és Warner Bros sikeresen megegyezett a japán Toho stúdióval, így végre elkészülhet az új amerikai Godzilla-mozi. Az amerikai és a japán fél már évek óta tárgyalt egymással Godzilla ismételt megjelenéséről, s az egyezség valószínűleg a 3D-boomnak is köszönhető, ugyanis arra mérget lehet venni, hogy az új Godzilla is térhatású lesz, akárcsak a Legendary és a Warner aktuális közös filmje, a Titánok harca.

Legutóbb 1998 májusában bukkant fel amerikai gyártású Godzilla a mozikban. Akkor Roland Emmerich rendezte a szörnyfilmet, mely csalódást okozott a jegypénztáraknál, hiszen Amerikában csak 136 millió dollárt hozott. (A világ többi részén 242 milliót, ami már nem olyan rossz.) Elsősorban azonban nem is a bevételeknek, hanem a közönség negatív reakciójának volt köszönhető az, hogy nem készült második rész.

(sg.hu)

Hozzászólások   

#1 YEZy 2010-04-01 17:17
Melóhelyen ez a háttérképem... :lol:
Amúgy szkeptikus vagyok, annál a '98-as rettenetnél csak jobb lehet, de a digitálisan előállított szörny sose lesz kaiju... :-)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Lost In Time (Mong bat liu) (2003)

Lost In Time (Mong bat liu) (2003)

Lost In Time (Mong bat liu) (2003)  iMDB

The Road (2006)

The Road (2006)

iMDB  Mind a kínai filmekkel, mind pedig a kínai történelemmel rokonszenvezőknek érdekes és gondolatébresztő lehet ez az új, 2006-ban készült epikus dráma, mely öt évtizedet ölel fel az ország közelmúltjából.

Daisy (2006)

Daisy (2006)

  iMDB Nem fogok sok szót vesztegeni erre a filmre - amekkora hype volt körülötte, annyira rosszul sikerült, dacára a nagyszerű stábnak.A filmben egy szerelmi háromszög kínlódását kísérhetjük végig - van egy nagyon szerencsétlen, de nagyon...

Narumi Riko

Narumi Riko

Narumi Riko (成海璃子)Az 1992 augusztus 18-án született Narumi Riko tipikus példa arra, hogy hogyan működik a japán sztárgyártó gépezet. A négy tagú yokohamai család idősebbik gyermekét (egy öccse van) szülei öt éves korában vitték el...