belépés∆

Executive Koala

 

Executive Koala

 

Tamura egy átlagos japán "salaryman", és egyben egy ember méretű, öltöny-nyakkendős, sétáló koala... Bár nem ember, de ennek ellenére sikeres üzletember tengeren túli kapcsolatokkal, aki azonban nem kíván részt venni a hivatali politikában. Szeretné elvenni a barátnőjét, felnevelni egy gyereket, és egyetlen álma egy átlagos élet, egy átlagos társaságnál, a teljesen átlagos visszavonulásáig.

Egyik reggel azonban a barátnőjét holtan találják, s az elsődleges gyanúsított természetesen koalánk. Tamura felkeresi az ügyön dolgozó detektívet és küzd ártatlanságának bebizonyításáért. Emellett választ akar jópár kérdésre életével kapcsolatban: Valóban gyilkos lenne? Esetleg több személyisége van? Mit tud a pultos (a béka) és a főnöke (a nyúl) az Executive Koala több száz éves, megdöbbentő titkáról?

A film január 14-étől kerül vetítésre.

Hivatalos honlap

Forrás: Asian Cinema Drifter

 

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

The Seventh Curse (Yun zan haap yu wai si lei) (1986)

The Seventh Curse (Yun zan haap yu wai si lei) (1986)

  A cím Lam Nai-Choi (Story of Ricky, Erotic Ghost Story) eszeveszett kalandfilmjét takarja, amely jócskán megérett a film elkészültekor még nem létező CAT III-as besorolásra (később azért meg is kapta), de erről majd később. A...

Zatoichi Meets Yojimbo (Zatoichi to Yojinbo) (1970)

Zatoichi Meets Yojimbo (Zatoichi to Yojinbo) (1970)

  A DAIEI jogok letudva az előző mozival, így Shintaru Katsu ismét a saját feje után mehetett a filmfolyam továbbvitelében. A kérdés adódott: Mivel lehet egy bejáratott, de az ötletekből már fogyatkozóban lévő sorozatot feldobni? Elvégre...

Aces Go Places I-V (Mad Mission - Őrült küldetés) (Zuijia Paidang…

Aces Go Places I-V (Mad Mission - Őrült küldetés) (Zuijia Paidang) (1982-1989)

1.rész                     2.rész                              3.rész                      4.rész            ...

Kirisute Gomen - Licence To Kill

Kirisute Gomen - Licence To Kill

Japánban szép számmal készültek csambara sorozatok az évek folyamán. Sok eltűnt a süllyesztőben, de néhány közülük máig keresett a rajongók körében.