belépés∆

Frissítés (2006. 05. 28.)

Lassan, de biztosan haladunk előre: szépen nő az ismertetők és a magyar feliratok száma, a háttérképeké kevésbé, bár az a részleg nem is látogatott annyira.

Néhány újítás:

Kivettem a "Legolvasottabb" elnevezésű modult, mert azok az ismertetők irreális nagyságú találatot kaptak, nyilván mindenki azokat nézte meg először. Helyette bekerült egy modul, ami az újonan felkerült feliratokat mutatja. Maga a "Magyar feilratok" menüpont is megújult, így könnyebben kezelhető, rendszerezhető, nem csak úgy oda van ömlesztve, mint korábban. Itt szeretném megragadni az alkalmat a  feliratkészítők inspirálására, mert úgy néz ki, van igény a munkájukra.


Készítettem egy bannert, amivel az oldalt lehet más fórumokon reklámozni. Akinek tetszik ez az oldal, és visszatérő vendég (tudom, hogy vannak ilyenek ;) ), az nyugodtan használja. Terjesszük az igét!
Az alábbi kódot kell beillszteni az aláírásba:

[URL=http://www.azsiafilm.hu][img]/azsiafilm.gif[/img][/URL]

Végül pedig kiírtam egy új szavazást. Mivel az előzőn Miike mester kapta a legtöbb szavazatot, most az ő munkáiból állítottam össze egy csokrot. Arra lennék kíváncsi, kinek melyik a kedvence.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

The Masked Prosecutor (Ye cha) (1999)

The Masked Prosecutor (Ye cha) (1999)

The Masked Prosecutor (Ye cha) (1999)iMDBHerman Yau az évek során Hongkong egyik kultikus rendezőjévé nőtte ki magát, elsősorban az extrém témákat és történeteket bemutató category III filmjeinek köszönhetően. Azonban az eddigi több, mint 40 filmjének...

Száműzöttek - Exiled (DVD, 2008)

Száműzöttek - Exiled (DVD, 2008)

  EREDETI CÍM: Fong juk (放逐) RENDEZŐ: Johnnie ToFŐSZEREPLŐK: Anthony Wong, Francis Ng, Simon Yam, Lam Suet FORGALMAZÓ: Budapest Film (Vadkelet) KIADÁSI ÉV: 2008 BESOROLÁS: 16+   Pár hónappal ezelőtt örvendetes hír jutott tudomásunkra, nevezetesen az, hogy a Budapest Film kiadónak szándékában...

Agitator (Araburu tamashii-tachi) (2001)

Agitator (Araburu tamashii-tachi) (2001)

Takashi Miike kedvenc témájának, a jakuzafilmeknek egy újabb darabja, amely hasonlít is a többire és különbözik is tőlük. Történetileg nem sok újat hoz, a szokásos motívumok bukkannak fel jól átgondolva és profin tálalva: árulások,...

Aankhen (2002)

Aankhen (2002)

  A film címe magyarul annyit tesz, hogy szemek és cselekményében az emberi szem, illetve annak funkcionális hiánya dominál. Az 1990-es évek közepétől Indiában is megjelentek a külföldi bankok és ezzel együtt nőtt a bankrablások száma.