belépés∆

Frissítés 2008.02.19.

Hosszas próbálkozás és tesztelés eredményképp sikerül eszközölnünk egy olyan fejlesztést oldalunkon, melynek köszönhetően a cikkekbe beszúrt képek egy szép, „lightbox”-nak nevezett effekt kíséretében kinagyíthatóak eredeti méretükre. Ezt azért tartottuk fontosnak, hiszen egy vizuális művészetről szóló oldal nem árt, ha minél inkább próbálja tárgyát, a filmeket, nem csak száraz szöveggel, hanem annak képi világával is promotálni.

Mostantól a főoldalon található bevezetők posztereire kattintva eljuthatunk a teljes írásig, míg a cikken belül az egyes képek – szintén kattintásra – megnyílnak, és akár egyfajta galériaként is végiglapozhatja őket az érdeklődő.

Reméljük ezzel az újítással élvezetesebbé tudtuk tenni oldalunkat, és mindenki megelégedésére fog szolgálni.

Technikai információ: a lightbox csak akkor működik megfelelően, ha már betöltődött az oldal. Erre akkor fontos odafigyelni, ha éppen nagyobb adatforgalmat bonyolítunk, ergo lassabb a böngészés és az egyes oldalak megjelenítése.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Down to Hell (1997)

Down to Hell (1997)

IMDb  Ryuhei Kitamura 2. filmje a Down to Hell, amit sokan emlegetnek VersuS 0-ként is. Nem véletelenül, mert jópár elemet újrafelhasznált a rendező. A történet egyszerű: van egy 4 tagból álló banda (a bandatagok közül...

The Ghost Story of Oiwa (Kaidan Oiwa no borei) (1961)

The Ghost Story of Oiwa (Kaidan Oiwa no borei) (1961)

A Japánban rendkívül népszerű kísértet történet 1925-ben született meg Tsuruya Nanboku tollából még Tokaido Yotsuya Kaidan címmel, aki a negyedik volt ezen néven, és színpadi szerzőként tevékenykedett.

The Insects Unlisted in the Encyclopedia (Zukan ni nottenai mushi…

The Insects Unlisted in the Encyclopedia (Zukan ni nottenai mushi) (2007)

The Insects Unlisted in the Encyclopedia (図鑑に載ってない虫) (2007)iMDBMár a cím is egy eléggé elborult filmet sejtet és ezen a téren a nézőnek nem is kell csalódnia Miki Satoshi filmjében. A rendező, aki az elmúlt pár...

My kung-fu sweetheart (Ye maan bei kup) (2006)

My kung-fu sweetheart (Ye maan bei kup) (2006)

My kung-fu sweetheart (Ye maan bei kup) (2006) iMDB