belépés∆

Frissítés 2008.02.19.

Hosszas próbálkozás és tesztelés eredményképp sikerül eszközölnünk egy olyan fejlesztést oldalunkon, melynek köszönhetően a cikkekbe beszúrt képek egy szép, „lightbox”-nak nevezett effekt kíséretében kinagyíthatóak eredeti méretükre. Ezt azért tartottuk fontosnak, hiszen egy vizuális művészetről szóló oldal nem árt, ha minél inkább próbálja tárgyát, a filmeket, nem csak száraz szöveggel, hanem annak képi világával is promotálni.

Mostantól a főoldalon található bevezetők posztereire kattintva eljuthatunk a teljes írásig, míg a cikken belül az egyes képek – szintén kattintásra – megnyílnak, és akár egyfajta galériaként is végiglapozhatja őket az érdeklődő.

Reméljük ezzel az újítással élvezetesebbé tudtuk tenni oldalunkat, és mindenki megelégedésére fog szolgálni.

Technikai információ: a lightbox csak akkor működik megfelelően, ha már betöltődött az oldal. Erre akkor fontos odafigyelni, ha éppen nagyobb adatforgalmat bonyolítunk, ergo lassabb a böngészés és az egyes oldalak megjelenítése.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Cybergésák (Install) (2004)

Cybergésák (Install) (2004)

Cybergésák (インストール) (2004)iMDBSok más japán filmhez hasonlóan az Install is egy bestsellerré vált regény filmes adaptációja. A sokak által csak „iskoláslányok bibliájaként” emlegetett regényt még 2001-ben írta az akkor 17 éves Wataya Risa, aki aztán...

Ninja, A Band of Assassins 6 - The Last Iga Spy (Iga-yashiki) (19…

Ninja, A Band of Assassins 6 - The Last Iga Spy (Iga-yashiki) (1965)

  Miután a Tokugawa - Toyotomi ellentétkör tovább már nem volt járható út, valami újjal kellett előrukkolni a sorozat folytatásához. Nézzük, mit találtak ki.

The Hypnotized aka The Faceless Beauty (Eolguleobtneun minyeo) (2…

The Hypnotized aka The Faceless Beauty (Eolguleobtneun minyeo) (2004)

  imdbKim in Shik ismét nem kispályázik, szépen lassan, mérnöki precizitással ás szereplői érzelmeinek legmélyére... 

Ninja Wars (1982)

Ninja Wars (1982)

   Ha röviden jellemezni akarnám a filmet, csak annyit mondanék róla: filmbe oltott Ninja Scroll.Ezzel persze csalnék, mert a fent említett anime több mint tíz évvel a film után készült, de azt talán többen ismerik, így...