belépés∆

Frissítés (2007. 02. 13.)

Az utóbbi egy-két hónapban sem állt le az oldal fejlesztése, csinosítgattuk, szépítgettük és próbáltuk minél kezelőbarátabbá és up-to-date-é tenni. Ha nem érdekelnek az ilyen dolgok, nyugodtan hagyd ki ezt a cikket.

Kishonak köszönhetően a csúnya gif kép helyett egy sokkal impozánsabb flash animáció került be a skinbe, ami ráadásul interkatív. Csak klikkelj rá, és meglátod.

Elkezdtük a cikkeket un. tagekkel ellátni, minek segítségével könnyebben kereshetsz hasonló témájú cikkeket az oldalon. Klikkelj arra a tagre, ami kíváncsivá tett, az oldal bedobja a keresőbe és kiadja a vonatkozó cikkeket.

Mivel az oldal beépített keresője nem működött a legjobban, ugyanis az időrendi sorrendet és nem a címet preferálta, kénytelen voltam lecserélni a gugli csúnyább, de használhatóbb search engine-jére. Így remélhetőleg könnyebben megtalálod, amit keresel, ráadásul nem csak a főoldalon, de a fájltárban, a háttérkép galériában és a fórumon is keres. Ha így sem találod, amire szükséged van, a www boxot bejelölve könnyedén kereshetsz a világhálón is.

Ha esetleg regisztrálva vagy egy social bookmark/tag oldalra (del.icio.us, technokrati, YahooMyWeb, Furl it! Stb.), akkor ezentúl könnyedén felveheted a számodra tetsző cikket a könyvjelzőid közé. Ha ráklikkelsz az adott oldal ikonjára a cikk elején, akkor azonnal lementi fogja az adott ismertetőt, életrajzot, hírt a profilodba. Ez egyenlőre még tesztfázisban van, s ha nincs a listában a te oldalad, kérlek jelezd azt a fórumon, vagy e-mailben.

Ezennel lezárnám a szavazást is! A nyertes a The Host lett, a második a Dog Bite Dog és a bronzérmet az Death Note vitte el, tehát a végeredmény körülbelül a papírformát hozta. Köszönet minden szavazatért!

szerk.: Gondoltam, előhozom a dobogósok ismertetőjét a főoldalra. (kisho)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Full Contact (1993)

Full Contact (1993)

 A hong-kongi akciófilmeknek van egyféle sajátos, diszkrét bájuk. Sosem törekednek a realisztikus, hihető, életszagú sztorikra vagy az árnyalt karakterekre. Gyakoriak a látványos és túlságosan is megható, de igazából eléggé kimódolt fordulatok. Sokszor adják a drámai...

Rise Against the Sword (Abare Goemon) (1966)

Rise Against the Sword (Abare Goemon) (1966)

 iMDB  Eredeti cím: Abare GoemonFőszereplők: Toshiro Mifune; Nobuko Otowa; Makoto SatoRendezte: Hiroshi Inagaki(1966, fekete-fehér, 101 perc)Goemon, egy parasztklán vezére sereget szervez és sikerrel hárítja el egy csoport rablóvá züllött szamuráj támadását a faluja ellen. Asakura, a...

Swiri (1999)

Swiri (1999)

Az Észak-koreai 8. speciális hadtest, a legjobban kiképzett északi hadosztály elrabolja a déliek által kifejlesztett legújabb és legfélelmetesebb robbanószert, a CTX-et. A déliek ráállítják a keresésre a két legjobb ügynöküket, akik mindig egy lépéssel az...

Wong Jing

Wong Jing

Wong Jing (王晶)Wong Yat Cheong 1956. január 1-én született Hongkongban. Apja, Tian-lin Wang tévésorozatok rendezője volt, valamint számtalan filmben is szerepelt, így fia is hamar kapcsolatba került a filmes világgal. Azonban ahelyett, hogy egyenesen követte...