belépés∆

Frissítés (2007. 02. 13.)

Az utóbbi egy-két hónapban sem állt le az oldal fejlesztése, csinosítgattuk, szépítgettük és próbáltuk minél kezelőbarátabbá és up-to-date-é tenni. Ha nem érdekelnek az ilyen dolgok, nyugodtan hagyd ki ezt a cikket.

Kishonak köszönhetően a csúnya gif kép helyett egy sokkal impozánsabb flash animáció került be a skinbe, ami ráadásul interkatív. Csak klikkelj rá, és meglátod.

Elkezdtük a cikkeket un. tagekkel ellátni, minek segítségével könnyebben kereshetsz hasonló témájú cikkeket az oldalon. Klikkelj arra a tagre, ami kíváncsivá tett, az oldal bedobja a keresőbe és kiadja a vonatkozó cikkeket.

Mivel az oldal beépített keresője nem működött a legjobban, ugyanis az időrendi sorrendet és nem a címet preferálta, kénytelen voltam lecserélni a gugli csúnyább, de használhatóbb search engine-jére. Így remélhetőleg könnyebben megtalálod, amit keresel, ráadásul nem csak a főoldalon, de a fájltárban, a háttérkép galériában és a fórumon is keres. Ha így sem találod, amire szükséged van, a www boxot bejelölve könnyedén kereshetsz a világhálón is.

Ha esetleg regisztrálva vagy egy social bookmark/tag oldalra (del.icio.us, technokrati, YahooMyWeb, Furl it! Stb.), akkor ezentúl könnyedén felveheted a számodra tetsző cikket a könyvjelzőid közé. Ha ráklikkelsz az adott oldal ikonjára a cikk elején, akkor azonnal lementi fogja az adott ismertetőt, életrajzot, hírt a profilodba. Ez egyenlőre még tesztfázisban van, s ha nincs a listában a te oldalad, kérlek jelezd azt a fórumon, vagy e-mailben.

Ezennel lezárnám a szavazást is! A nyertes a The Host lett, a második a Dog Bite Dog és a bronzérmet az Death Note vitte el, tehát a végeredmény körülbelül a papírformát hozta. Köszönet minden szavazatért!

szerk.: Gondoltam, előhozom a dobogósok ismertetőjét a főoldalra. (kisho)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Detectives in 40 Minutes aka 4th Period Mystery (4-kyo-si Choo-ri…

Detectives in 40 Minutes aka 4th Period Mystery (4-kyo-si Choo-ri-yeong-yeok) (2009)

A cím röpke szórakozást sugall és a film maga nem is nyújt többet annál. A koreai produkcióktól megszokott 2 órás játékidő helyett a sietős hongkongi akciókra emlékeztető mintegy 85 percbe sűrítettek bele egy jópofa, tinédzsereknek...

Gokusen - The Movie vs Crows Zero II (2009)

Gokusen - The Movie vs Crows Zero II (2009)

Középiskolás rosszcsontok bűnrossz filmjei

The Mamiya Brothers (Mamiya kyoudai) (2006)

The Mamiya Brothers (Mamiya kyoudai) (2006)

The Mamiya Brothers (Mamiya kyoudai) (2006)iMDBEz a keserédes vígjáték két tipikus „lúzer” történetét mutatja be, akik reménytelenül keresik a szerelmet. Amerikában (tisztelet a kivételnek) egy ilyen kiinduló helyzetből valószínűleg egy szokásos szexista tinivígjáték kerekedne ki,...

My boss my student (Twosabu ilchae) (2006)

My boss my student (Twosabu ilchae) (2006)

My boss my student (Twosabu ilchae) (2006) iMDB