belépés∆

Frissítés (2007. 02. 13.)

Az utóbbi egy-két hónapban sem állt le az oldal fejlesztése, csinosítgattuk, szépítgettük és próbáltuk minél kezelőbarátabbá és up-to-date-é tenni. Ha nem érdekelnek az ilyen dolgok, nyugodtan hagyd ki ezt a cikket.

Kishonak köszönhetően a csúnya gif kép helyett egy sokkal impozánsabb flash animáció került be a skinbe, ami ráadásul interkatív. Csak klikkelj rá, és meglátod.

Elkezdtük a cikkeket un. tagekkel ellátni, minek segítségével könnyebben kereshetsz hasonló témájú cikkeket az oldalon. Klikkelj arra a tagre, ami kíváncsivá tett, az oldal bedobja a keresőbe és kiadja a vonatkozó cikkeket.

Mivel az oldal beépített keresője nem működött a legjobban, ugyanis az időrendi sorrendet és nem a címet preferálta, kénytelen voltam lecserélni a gugli csúnyább, de használhatóbb search engine-jére. Így remélhetőleg könnyebben megtalálod, amit keresel, ráadásul nem csak a főoldalon, de a fájltárban, a háttérkép galériában és a fórumon is keres. Ha így sem találod, amire szükséged van, a www boxot bejelölve könnyedén kereshetsz a világhálón is.

Ha esetleg regisztrálva vagy egy social bookmark/tag oldalra (del.icio.us, technokrati, YahooMyWeb, Furl it! Stb.), akkor ezentúl könnyedén felveheted a számodra tetsző cikket a könyvjelzőid közé. Ha ráklikkelsz az adott oldal ikonjára a cikk elején, akkor azonnal lementi fogja az adott ismertetőt, életrajzot, hírt a profilodba. Ez egyenlőre még tesztfázisban van, s ha nincs a listában a te oldalad, kérlek jelezd azt a fórumon, vagy e-mailben.

Ezennel lezárnám a szavazást is! A nyertes a The Host lett, a második a Dog Bite Dog és a bronzérmet az Death Note vitte el, tehát a végeredmény körülbelül a papírformát hozta. Köszönet minden szavazatért!

szerk.: Gondoltam, előhozom a dobogósok ismertetőjét a főoldalra. (kisho)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Love is not a Game, but a Joke (Fei yat boon oi ching siu suet) (…

Love is not a Game, but a Joke (Fei yat boon oi ching siu suet) (1997)

Love is not a Game, but a Joke (Fei yat boon oi ching siu suet) (1997)iMDBA romantikus filmek mindig is népszerűek voltak a filmesek körében, hiszen a téma örök, ráadásul van egy jókora réteg, akik...

Runin: Banished (2004)

Runin: Banished (2004)

iMDB  Bár több könyv és film is feldolgozta már azt a témát, mellyel a 2004-ben készült Runin foglakozik, annak még mindig megvan a maga varázsa, egyáltalán nem tűnik lerágott csontnak. Gyakorlatilag Robinson Crusoe óta...

The Rebel (2007)

The Rebel (2007)

Az elmúlt évtizedekben, bár több filmjük igen csábító témával bírt, általános vélekedés volt, hogy sajnos a vietnami mozi pénzügyi okokból képtelen megfelelni a nemzetközi sztenderdnek. A legmagasabb költségvetéssel bíró, államilag szponzorált filmekre is maximum 125.000...

The Chaser (Chugyeogja) (2008)

The Chaser (Chugyeogja) (2008)

  Elsőfilmes rendezőként, viszonylag tapasztalatlan forgatókönyvírókkal a hátunk mögött meglehetősen nagy falat lehet thrillert forgatni; a rutin hiánya miatt beletörhet az ember bicskája. Na Hong-jin mégis bátran vállalta ezt a feladatot és úgy tűnik, nem vallott...