belépés∆

Frissítés (2007. 02. 13.)

Az utóbbi egy-két hónapban sem állt le az oldal fejlesztése, csinosítgattuk, szépítgettük és próbáltuk minél kezelőbarátabbá és up-to-date-é tenni. Ha nem érdekelnek az ilyen dolgok, nyugodtan hagyd ki ezt a cikket.

Kishonak köszönhetően a csúnya gif kép helyett egy sokkal impozánsabb flash animáció került be a skinbe, ami ráadásul interkatív. Csak klikkelj rá, és meglátod.

Elkezdtük a cikkeket un. tagekkel ellátni, minek segítségével könnyebben kereshetsz hasonló témájú cikkeket az oldalon. Klikkelj arra a tagre, ami kíváncsivá tett, az oldal bedobja a keresőbe és kiadja a vonatkozó cikkeket.

Mivel az oldal beépített keresője nem működött a legjobban, ugyanis az időrendi sorrendet és nem a címet preferálta, kénytelen voltam lecserélni a gugli csúnyább, de használhatóbb search engine-jére. Így remélhetőleg könnyebben megtalálod, amit keresel, ráadásul nem csak a főoldalon, de a fájltárban, a háttérkép galériában és a fórumon is keres. Ha így sem találod, amire szükséged van, a www boxot bejelölve könnyedén kereshetsz a világhálón is.

Ha esetleg regisztrálva vagy egy social bookmark/tag oldalra (del.icio.us, technokrati, YahooMyWeb, Furl it! Stb.), akkor ezentúl könnyedén felveheted a számodra tetsző cikket a könyvjelzőid közé. Ha ráklikkelsz az adott oldal ikonjára a cikk elején, akkor azonnal lementi fogja az adott ismertetőt, életrajzot, hírt a profilodba. Ez egyenlőre még tesztfázisban van, s ha nincs a listában a te oldalad, kérlek jelezd azt a fórumon, vagy e-mailben.

Ezennel lezárnám a szavazást is! A nyertes a The Host lett, a második a Dog Bite Dog és a bronzérmet az Death Note vitte el, tehát a végeredmény körülbelül a papírformát hozta. Köszönet minden szavazatért!

szerk.: Gondoltam, előhozom a dobogósok ismertetőjét a főoldalra. (kisho)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Bedevilled (Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal) (2010)

Bedevilled (Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal) (2010)

A kortárs horrorfilm peremvidékén kirajzolódik egy olyan csapásirány, ami a műfajra jellemző sokkeffektusokat a társadalmi problémafelvetések és az erkölcsöt próbára tevő drámák keresetlen nyomatékosító elemeiként használja fel1.  Az elsőfilmes dél-koreai Chul-soo Jang ritka erős darabbal...

Okamoto Kihachi (1923-2005)

Okamoto Kihachi (1923-2005)

 iMDB Okamoto Kihachi a háború utáni nagy japán rendező generáció meghatározó személyisége volt. 1943-ban, 19 évesen vonult be a japán hadseregbe. Az egyik interjújában így nyilatkozott: „Egyáltalán, kész csoda, hogy túléltem a háborút, mert a statisztika...

The Unforgiven (Yongseobadji mothan ja) (2005)

The Unforgiven (Yongseobadji mothan ja) (2005)

A fiatal Jun Dzsongbin tavalyi filmjével a Nameless Gangster-rel viharos sikert aratott hazájában és külföldön is. Első független nagyjátékfilmje - The Unforgiven - egyben a főiskolás diplomamunkája volt, amit nemcsak rendezett, hanem a forgatókönyvét is...

Miyamoto Musashi 3 - The 2 Sword Style (Nitoryu kaigen) (1963)

Miyamoto Musashi 3 - The 2 Sword Style (Nitoryu kaigen) (1963)

 iMDBFőszereplők: Nakamura Kinnosuke; Kimura Isao; Takakura KenRendező:  UCHIDA Tomu Alternatív cím egyes forgalmazóknál: The Worthless Duel(1963, színes, 104 perc)Musashi nem pihen a Narában szerzett babérjain, hanem azonnal tovább indul és Japán két leghíresebb vívóiskoláját akarja...