belépés∆

Storm Riders vihar

 

Az 1998-as, Andrew Lau által rendezett film hatalmas sikere (42 millió dollárt hozott világszerte) késztethette a Pang testvéreket arra, hogy megvegyék a jogokat és elkészítsék a Storm Riders folytatását. Bár ezúttal Sonny Chibával nem találkozhatunk, a főszereplők azért megmaradtak és Aaron Kwok, Ekin Cheng, illetve Anthony Wong mellett még olyan sztárok is szerephez jutottak, mint Nicolas Tse, Charlene Choi és Simon Yam. Pazar! A filmről még nem sokat tudni, de ismerve a Pang testvéreket, minden bizonnyal a látványvilággal nem lesz gond. Eddig csak a karakterek látványtervei készültek el, melyeket alant rendeztem galériába.

De a történetnek itt még nincs vége. Az ügy háttérére még nem derült fény, de a napokban Andrew Lau is bejelentette, hogy elkészíti saját folytatását is a filmhez. Érdekes lépés, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

S végül még egy folytatás, de ezúttal animációs formában. Már 2006 óta várat magára a Storm Riders rajzfilm-adaptációja, ami a hongkongi filmgyártást ismerve egyedülálló. Ilyen viszonylatban szemlélve a trailert az igen tetszetős, ám mivel első ránézésre is a japán animék vonásait hordozza magán, inkább csak középszerűnek mondható. A történet sokat dobhat a dolgon, de eddig szinte csak gyakást láttam belőle. Az előzetes az oldaltörés után.

Karakter tervek (via Twitch/Sina): 
 
 
 
 
Az animációs film trailere:
 
 

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Humanity and Paper Balloons (Ninjo kami fusen) (1937)

Humanity and Paper Balloons (Ninjo kami fusen) (1937)

  Ismét egy olyan film, ami többet érdemelne annál, ami jutott neki, hiszen a gyér számú, mainstreamen túllátó filmrajongókat leszámítva mifelénk alig hallott róla valaki. Az igaz, hogy minden valamit számító szakkönyvben ott van feltüntetve, mint...

The Storm Warriors (Fung wan II) (2009)

The Storm Warriors (Fung wan II) (2009)

Vajon ilyenek lesznek a jövő wuxia filmjei? Reméljük, nem!

Vengeance (Fuk sau) (2009)

Vengeance (Fuk sau) (2009)

Végre megérkezett a Shinjuku Incident mellett talán leginkább várt 2009-es hongkongi alkotás, ami még májusban debütált a Cannes Filmfesztiválon, ahol Arany Pálma díjra is jelölték, azonban némi felhördülést okozott, hogy odahaza csak augusztus közepén került...

The Fearless Avenger (Mushukunin Mikogami no Jokichi: Kawakaze ni…

The Fearless Avenger (Mushukunin Mikogami no Jokichi: Kawakaze ni kako wa nagareta) (1972)

Jokicsi, az elszánt jakuza visszatért. Még ugyanabban az évben, amikor a az első rész piacra került, elkészült a folytatás.