belépés∆

Frissítés (2006. 05. 28.)

Lassan, de biztosan haladunk előre: szépen nő az ismertetők és a magyar feliratok száma, a háttérképeké kevésbé, bár az a részleg nem is látogatott annyira.

Néhány újítás:

Kivettem a "Legolvasottabb" elnevezésű modult, mert azok az ismertetők irreális nagyságú találatot kaptak, nyilván mindenki azokat nézte meg először. Helyette bekerült egy modul, ami az újonan felkerült feliratokat mutatja. Maga a "Magyar feilratok" menüpont is megújult, így könnyebben kezelhető, rendszerezhető, nem csak úgy oda van ömlesztve, mint korábban. Itt szeretném megragadni az alkalmat a  feliratkészítők inspirálására, mert úgy néz ki, van igény a munkájukra.


Készítettem egy bannert, amivel az oldalt lehet más fórumokon reklámozni. Akinek tetszik ez az oldal, és visszatérő vendég (tudom, hogy vannak ilyenek ;) ), az nyugodtan használja. Terjesszük az igét!
Az alábbi kódot kell beillszteni az aláírásba:

[URL=http://www.azsiafilm.hu][img]/azsiafilm.gif[/img][/URL]

Végül pedig kiírtam egy új szavazást. Mivel az előzőn Miike mester kapta a legtöbb szavazatot, most az ő munkáiból állítottam össze egy csokrot. Arra lennék kíváncsi, kinek melyik a kedvence.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Jab We Met (2007)

Jab We Met (2007)

Ezen sorok írásakor a film épp 8.0-án áll az imdb értékítélete szerint, ami valljuk be, bollywoodi darabtól szép teljesítmény. (Ne értsen félre a kedves olvasó, nem mondom én, hogy a fentebb nevezett oldal tévedhetetlen lenne,...

Bang Rajan (Bangrajan) (2000)

Bang Rajan (Bangrajan) (2000)

A thai mozit mifelénk jobbára csak a borzadályos(an rossz) szellemlányos, vagy az Ong Bak stílusú „verekedős” filmekből ismerjük. De íme, itt a bizonyíték, hogy arrafelé is létezik minőségi filmgyártás.

Gong Tau: An Oriental Black Magic (2007)

Gong Tau: An Oriental Black Magic (2007)

IMDb  A '90-es évek közepén a Category III filmek virágkorukat élték. Az alkotók lassan minden trükköt és lehetőséget eljátszottak, amire az erőszak, a vér és a meztelen keblek különböző mértékű párosítása és keverése lehetőséget...

Sympathy for Lady Vengeance - A bosszú asszonya (2005)

Sympathy for Lady Vengeance - A bosszú asszonya (2005)

  Chan-Wook Park bosszú tematikájú trilógiájának utolsó darabja. A főszereplő ezúttal egy nő, akit tizennyolc évesen a gyenge bizonyítékok ellenére beismerő vallomása miatt elítéltek egy ötéves gyerek meggyilkolásának vádjával. A nő a börtönben nagyon előzékenyen és...