Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

 

Szerző Téma: Oichi ,Crimson Bat 1-2  (Megtekintve 1798 alkalommal)

  • No avatar
  • Karma: 0
2010. Szeptember 6. 14:56, Hétfő
Végre!Volt időm megnézni az Oichi 1-2 -őt.Még mindíg tetszenek az ilyen típusú filmek,a kissé keleti "western"feeling  ,főleg a"dead or alive" -ban,a hátterek a karakterek a sztori,számomra van egy speciális bája az egésznek.A fegyveres harcművészeti jelenetek lényegretörőek,szerintem ma is megállnák a helyüket.A kevés pusztakezes bunyó elnagyolt,valljuk be ebben a kínaiak mindíg jobbak voltak.A korszellem emancipációs hangulata is átszivárgott, a vak főhősnő és a többi harci nőci bármikor gond nélkül lezúz n+1 mennyiségű harcost,tehát pasit.Persze, nem akarom elbagatellizálni, a téma kedvelőinek mindenképp ajánlom ezt a két filmet.

  • No avatar
  • Karma: 0
2011. Október 31. 16:24, Hétfő
 :samurai:  Hali !  Nagyon szeretném ezt a két filmet TE hol találkoztál velük ? 

  • Karma: 30
2013. Március 17. 09:05, Vasárnap
Már mind a 4 Oicsi film elérhető a neten,  felújított változatban. (pl.NCore)
"Oh Great Spirit, who made all races, look kindly upon the whole human family and take away the arrogance and hatred which separates us from our brothers..." - Native American Prayer

 

anything