belépés∆

My Little Bride (Eorin shinbu) (2004)

My Little Bride

Egy ismerősöm ajánlására néztem meg ezt az aranyos filmet és meg kell mondjam, tetszett. A történet röviden annyi lenne, hogy a nagyapa és a család utasítására két fiatal összeházasodik, a lány még csak 15 éves. A film ennek a szituációnak a humorforrását használja ki, és erre építi poénjait.

My Little BrideMy Little Bride

Bár a film első hallásra egyszerűnek és kiszámíthatónak tűnik (az is), mégis aranyos, és érdemes megnéznie annak, aki szereti a romantikus vígjátékokat.

Valahol olvastam, hogy mióta elkészült a My Sassy Girl, mindegyik koreai vígjáték azt a vonalat követi, amit a Sassy kitaposott. Ez tulajdonképpen a My Little Bride c. filmre is igaz, de jó értelemben kell érteni. Míg több olyan filmet is láttam, amik csak erőltetettek, addig ez a film könnyedén megoldja a rá kiszabott feladatot. Külön öröm volt számomra, hogy egyetlen anyagcserével kapcsolatos poén sem volt benne, így gusztustalan sem volt. (Na jó egy kicsi poén volt, de az inkább aranyos.)

My Little BrideMy Little Bride
Szóval nézzétek meg, ha tudjátok, (most már az elterjedtebb verzióhoz is van felirat) mindenképpen érdemes, ha a barátnőddel ki akarsz kapcsolni egy kicsit.
My Little BrideMy Little Bride

Hozzászólások   

#4 jojiko 2009-08-29 21:31
háát kikapcsolodásna k jó,bár nem annyira jó mint vártam,de ezen még változtathatok mert még csak félig néztem meg:D

ezért lenne egy kérésem kérdésem(bocs ha nem ide kellene) honnan tudom letölteni a filmet egy darabban?
mert 2részben lehuztam MU-rol,de se Hjsplit.tel se total comanderrel nem lehet őket összefűzni,mert mindkettő avi fájl és igy csak az első részhez passzol a felirat...(körü l néztem a linekek között is de nem találtam,a torrent meg nem jó mert per pill bemondta nálam a zunalmast.)
#3 Anita Yanagita 2008-08-15 17:48
Nagyon aranyos egy film! :-)
De hol lehetne magyar feliratot találni hozzá???
HELP!
#2 Guest 2007-04-01 05:50
nem mondom, hogy nézhetetlen, de elég gyenge, főleg a My sassy girl-höz és a Windstruckhoz képest...ha nagyon ráértek, akkor belefér
#1 Guest 2007-01-24 18:06
nagyon jópofa vígjáték, imádnivaló karakterekkel!

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Lost in love (Sarang-eul Nochida) (2006)

Lost in love (Sarang-eul Nochida) (2006)

Lost in love (Sarang-eul Nochida) (2006)  iMDB  

The Story of Qiu Ju (Qiu Ju da guan si) (1992)

The Story of Qiu Ju (Qiu Ju da guan si) (1992)

The Story of Qiu Ju (Qiu Ju da guan si) (1992)  IMDb

Death Note (2006)

Death Note (2006)

  iMDB  Az anime/manga adaptációk elég kényes pontot jelentenek a japán filmiparban. A tapasztalat azt mutatja, hogy inkább rosszabbak, mint az eredeti, szinte soha nem közelítik meg a rajzolt változat minőségét. Így volt ez bizony a...

City On Fire (Lung fu fong wan) (1987)

City On Fire (Lung fu fong wan) (1987)

Ko Chow (Chow Yun-Fat) a bűnözők közé beépült zsaruként dolgozik és éppen ki akar szállni az egészből, azonban a nagybátja, a nyugdíj közelében járó Lau felügyelő (Yueh Sun) még egy utolsó munkára beszéli rá, amiben...