belépés∆

Dragon Squad (2005)

Dragon squad (Maan lone)

 

Dragon Squad (2005)
 

 

  A hongkongi rendőrség különleges biztonsági intézkedések közepette szállít egy Puma nevű bűnözőt, ám egy brutális banda egy óriási lövöldözés után elrabolja a férfit, akivel további terveik vannak. A banda vezetője, Petros bosszút szeretne állni Puma testvérén, Tigeren bizonyos múltbeli sérelmek miatt és ehhez egy szinte tökéletes tervet eszel ki. Az Interpol egy fiatalokból álló csapatot állít össze Petrosék megállítására, vezetőjükké pedig egy kiégett, idős zsarut raknak, Kong Long-ot (Sammo Hung). Petrosék elkezdik kivitelezni a tervüket, az Interpol is próbálkozik, mellettük pedig a fiatal csapat is nekilát a küldetés teljesítésének.

  Izgalmasnak hangzik? Meglehet, de a film számomra csalódást nyújtott. Az első baljós jel már az elején, a feliratoknál jelentkezett, ugyanis a producerek között feltűnt egy "Steven Seagal" név is... Az akciójelenetek leginkább lövöldözések és "gagyi" akciófilmekhez méltóan a résztvevők rengeteget lőnek, de alig találnak, sokszor az az ember érzése, hogy teljesen céltalanul lövöldöznek, de akkor ugye hogy lehetnek profik... Egyértelműen azok a legjobb jelenetek (ha jól emlékszem, kettő), amikor az öreg Sammo mutat be egy kicsit a kung-fu tudásából. A többi felejthető, a szokottnál véresebb, de ezen kívül semmi kiemelkedőt nem nyújtó akció.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Kung fu mahjong 2 (Jeuk sing 2 gi ji mor tin hau) (2005)

Kung fu mahjong 2 (Jeuk sing 2 gi ji mor tin hau) (2005)

Kung fu mahjong 2 (Jeuk sing 2 gi ji mor tin hau) (2005) iMDB  

A Bloody Aria (Guta-yubalja-deul) (2006)

A Bloody Aria (Guta-yubalja-deul) (2006)

Kevés film van, amiről ennyire nehéz lenne írni, mint az A Bloody Ariáról anélkül, hogy lelőném a film lényegét és poénját. Mindenestre megpróbálom.

Simply Actors (Hei wong ji wong) (2007)

Simply Actors (Hei wong ji wong) (2007)

Simply Actors (Hei wong ji wong) (2007)iMDBBizonyára mindenki teljesen tisztában van azzal, hogy kicsoda Jim Chim. Aki véletlenül nem ismerné, annak annyit az úriemberről dióhéjban, hogy ő egy ismert és közkedvelt hongkongi színházi ember, mellékállásban...

New Human Skin Lantern / Ghost Lantern (Yun pei dung lung) (1993)

New Human Skin Lantern / Ghost Lantern (Yun pei dung lung) (1993)

New Human Skin Lantern / Ghost Lantern (Yun pei dung lung) (1993)   iMDB