belépés∆

Retribution (2006)

 

 

Kiyoshi Kurosawa rendezi a J-Horror Theatre hexalógia negyedik fejezetét, Retribution címmel. Mint tudjuk, Kurosawa nem azt gondolja horrornak, mint mindenki más, erősen feszegeti a stílus kereteit. A Cure vagy a Kairo után nyugodtan mondhatom, hogy remélhetőleg nem átlagos ázsiai horrorral lesz dolgunk. 

A szinpózis szerint a főszereplő egy detektív, akit minduntalan egy vörös ruhába öltözött asszony szelleme kísért. Hogy ne csak ez keserítse meg életét, kezd rájönni, hogy talán saját maga az elkövetője annak a gyilkosságsorozatnak, ami után nyomoz éppen. Félelme kezd irányíthatalanná válni, ahogy a halottak elkezdenek átjárni ebbe a világba, elméje és memóriája pedig kezd meghasadni.

A bemutatóra októberben kerül sor.  

A J-Horror Theatre honlapja

Hozzászólások   

#1 Guest 2006-07-13 18:14
Imádom Kurosawa finoman sejtetős, végtelen érzékenységgel előadott hátborzongató rémtörténeteit! Ez is biztosan remek lesz!!! Yee-chaw!!! :D

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

The Iceman Cometh (Gap dung gei hap) (1989)

The Iceman Cometh (Gap dung gei hap) (1989)

The Iceman Cometh (Gap dung gei hap) (1989)iMDBAz időutazásos sci-fi és fantasy filmek mindig népszerűek voltak és főképpen a 80-as években készült nagyon sok belőlük. A másik idősíkba pottyanó főhősök történetei általában sok érdekes kalandra...

Uzumasa Limelight (Uzumasa raimuraito) (2014)

Uzumasa Limelight (Uzumasa raimuraito) (2014)

  A filmes társadalom időről-időre elkészít egy mozit önmagáról. A nagyközönség pedig többnyire szereti az ilyen történeteket. Hiszen egy kicsit mindenkinek birizgálja fantáziáját, hogy milyen lehet az élet egy „álomgyár” színfalai mögött.

She, the ultimate weapon (Saishuu heiki kanojo) (2005)

She, the ultimate weapon (Saishuu heiki kanojo) (2005)

She, the ultimate weapon (最終兵器彼女) (2005) iMDB  

The Lowly Ronin - Living Hell (Suronin Makari Toru: Sarumo Jigoku…

The Lowly Ronin - Living Hell (Suronin Makari Toru: Sarumo Jigoku Nokorumu Jigoku) (1983)

Az első mini-évad lezárása fölöttébb erőteljes volt televíziós viszonylatban.