belépés∆

Battle of Wits (2006)

 

Battle of Wits (2006)
 


Hatalmas, 15 millió $-os költségvetéssel készül Ázsiában ez a nem akármilyen kooprodukciós mozi. A film négy ország, név szerint Kína, Japán, Hongkong és Korea összefogásának eredményeképp kerül majd a mozivászonra. A hírek szerint a három és fél hónapos forgatáson, mely nagyrészt belső Mongóliában történt, már túl vannak, a bemutatóra 2006 végén kerül majd sor. A főszerepet Andy Lau játsza, de mellette olyan hírességek is szerepelnek, mint Fan Bingbing, Nicolas Wu, Anh Sung Ki és Choi Si Won. A rendező Nicolas Cheung.

A történet egy japán mangán alapul, és a Háborúzó Államok ideje alatt játszódik. Az Andy Lau által alakított Ge Li, Liang kicsiny államát akarja megvédeni a rá támadó Zhaotól. A film több jelenetéhez felhasználták a Császár és az Orgyilkos díszleteit is.

 Képek:

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6

Hozzászólások   

#1 Guest 2006-06-17 17:12
Ez is érdekes lesz! :P

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Happy Erotic Christmas (2003)

Happy Erotic Christmas (2003)

Happy Erotic Christmas (2003) iMDBMivel úgyis „szezonja” van most a karácsonynak, kerestem a gyűjteményben egy karácsonyos filmet. Az első (és eddig egyetlen) filmes Geon-dong Lee munkájának címe fel is keltette az érdeklődésemet, azonban így...

Unfair - The Movie (2007)

Unfair - The Movie (2007)

アンフェア – The Movie (2007)iMDBAkárcsak világszerte, úgy természetesen Japánban is nagy sikert arattak az olyan nagyköltségvetésű, látványos amerikai sorozatok, mint a 24, a Prison Break, vagy éppen a Lost. Mivel ezek a sorozatok is úgy...

The Lowly Ronin 6 - Betrayal At Yatate Pass (Suronin Makari Toru:…

The Lowly Ronin 6 - Betrayal At Yatate Pass (Suronin Makari Toru: Toge ni Uragiri o Mita) (1983)

Előbb-utóbb ennek be kellett következnie, eljött a búcsú ideje, lezárult a mini-sorozat. Lássuk, mit tartogattak a japán TV nézőinek a végére, amit – szerencsére – ma már mi is élvezhetünk.

Bang Rajan 2 (2010)

Bang Rajan 2 (2010)

A Bang Rajan a thai filmgyártás első olyan nagyszabású kísérlete volt, amivel megpróbáltak kitörni az elszigeteltségből.