belépés∆

Big Bang Love, Juvenile A

 

Big Bang Love, Juvenile A
 


 Miike mesterben nem hagy alább a munkaláz, így ez évben sem egy filmmel kedveskedik rajongóinak. Legújabb projektje a már bemutatott Waru: Final és a horror mesterei sorozatban megjelent Imprint mellett a Big Bang Love, Juvenile A címet viseli. A film érdekessége, hogy a főszerepet Ryuhei Matsuda (Gohatto, Blue Spring, Collage of our Life) játsza. Hiába, senki nem kerülheti el Miike ölelését. Maga a film egy könyvadaptáció, mégpedig Ikki Kajiwara, Shônen A erejî című művéé. A bemutatót augusztusra tervezik.

A történet röviden: Ariyoshi Jun (Ryuhei Matsuda) egy homoszexuálisok által látogatott bárban dolgozik, ahol megerőszakolja az egyik vendég, vesztére. Ariyoshi megöli őt. A börtönben megismerkedik egy másik sráccal, szoros barátságot kötnek, ám az nem tart sokáig.

Bár több elemet már más filmekben is láthattunk, remélem Miike kitesz magáért és a Big Bang Love, Juvenile A a jobb filmjei közé fog tartozni.

Trailer 1 

Trailer 2 

Hozzászólások   

#1 Guest 2006-06-16 13:02
Hmm, ebből mi fog kisülni? Miike finom, visszafogott drámát csinál vagy rátesz még egy lapáttal az Amerikai História X véres, megerőszakolós börtön-jelenete ire?

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

The Last Princess (Kakushi toride no san akunin) (2008)

The Last Princess (Kakushi toride no san akunin) (2008)

Szegény Kurosawa Akira mukásságából mostanában elég sokan akarnak meggazdagodni. A sort egy 26 részes anime sorozat nyitotta 2004-ben, majd az egyébként korrekt munkákkal jelentkező Morita Yoshimitsu kiábrándító Tsubaki Sanjuro remake-je folytatta három évvel később. A...

Zebraman (2004)

Zebraman (2004)

  imdbÚgy néz ki Miike öregszik, vagy mostmár úgy gondolta, keres egy kis pénzt is. A Zebraman szokványos szuperprodukció szuperemberrel, s bármennyire szerettem volna belelátni egy kicsivel többet, vagy mást, sajnos nem sikerült. A főszereplő, sok...

Jab We Met (2007)

Jab We Met (2007)

Ezen sorok írásakor a film épp 8.0-án áll az imdb értékítélete szerint, ami valljuk be, bollywoodi darabtól szép teljesítmény. (Ne értsen félre a kedves olvasó, nem mondom én, hogy a fentebb nevezett oldal tévedhetetlen lenne,...

Diary (Mon Seung) (2006)

Diary (Mon Seung) (2006)

iMDB Pár hónappal előző filmjük, az elég nagy érdeklődéssel övezett Re-Cycle után, a Pang testvérek hirtelen egy újabb munkával rukkoltak elő. Bár rendezőként csak egyikük, Oxide, jegyzi a filmet, producerként mindketten ott vannak a stáblistán.