belépés∆

Big Bang Love, Juvenile A

 

Big Bang Love, Juvenile A
 


 Miike mesterben nem hagy alább a munkaláz, így ez évben sem egy filmmel kedveskedik rajongóinak. Legújabb projektje a már bemutatott Waru: Final és a horror mesterei sorozatban megjelent Imprint mellett a Big Bang Love, Juvenile A címet viseli. A film érdekessége, hogy a főszerepet Ryuhei Matsuda (Gohatto, Blue Spring, Collage of our Life) játsza. Hiába, senki nem kerülheti el Miike ölelését. Maga a film egy könyvadaptáció, mégpedig Ikki Kajiwara, Shônen A erejî című művéé. A bemutatót augusztusra tervezik.

A történet röviden: Ariyoshi Jun (Ryuhei Matsuda) egy homoszexuálisok által látogatott bárban dolgozik, ahol megerőszakolja az egyik vendég, vesztére. Ariyoshi megöli őt. A börtönben megismerkedik egy másik sráccal, szoros barátságot kötnek, ám az nem tart sokáig.

Bár több elemet már más filmekben is láthattunk, remélem Miike kitesz magáért és a Big Bang Love, Juvenile A a jobb filmjei közé fog tartozni.

Trailer 1 

Trailer 2 

Hozzászólások   

#1 Guest 2006-06-16 13:02
Hmm, ebből mi fog kisülni? Miike finom, visszafogott drámát csinál vagy rátesz még egy lapáttal az Amerikai História X véres, megerőszakolós börtön-jelenete ire?

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

5 Centimeters per Second (2007)

5 Centimeters per Second (2007)

IMBb  Hayao Miyazaki mester már évekkel korábban, a Mononoke hercegnő munkálatai alatt bejelentette, hogy visszavonul. Arra hivatkozott, hogy nagyon öreg, s egy-egy ilyen komoly feladat sokat kivesz belőle. Ennek ellenére ezek után elkészítette a...

Once Upon a Time in China I (Wong Fei-hun) (1991)

Once Upon a Time in China I (Wong Fei-hun) (1991)

Igazi, mára már klasszikussá vált filmtrilógia első része, melynek köszönhetően Jet Li elismert színésszé valt nem csak hazájában, hanem világszerte. A rendező, a nem kevésbé ismert Tsui Hark (Chinese Ghost Story, A Better Tomorrow...

Versus (2000)

Versus (2000)

Félelmetesnek tűnik ez a stílusegyveleg? Hát először nekem is, de a rendező mindenért kárpótol. A film rettentő kevés pénzből készült, de azt nagyon jól forgatták be. Nem olcsó színészeket szerződtettek, s valamiféle közepes látványvilágot hoztak...

Kirisute Gomen - Licence To Kill

Kirisute Gomen - Licence To Kill

Japánban szép számmal készültek csambara sorozatok az évek folyamán. Sok eltűnt a süllyesztőben, de néhány közülük máig keresett a rajongók körében.