belépés∆

Csajok a csúcson - Coweb

Csajok a csúcson - Coweb 

 

Az emancipáció jegyében telik az év: a lányok képletesen és szó szerint is lerugdossák az erősebb nem képviselőit a filmvászonról. A harcművészeti mozik érájában ez akár botrányosnak is tűnhetne, ám valljuk be őszintén, hogy minden férfi szív megdobban korunk amazonjainak csábos pillantásai és brutális akciói láttán. Talán sokan szívesen vállalnák be a rúgásokat és pofonokat is kaszkadőrként, melyeket új kedvenceink osztogatnak.

A thaiföldi autista lány után vigyázó szemeinket ezúttal hongongra vessük, ahol a kínai TV egy harcművészeti valóságshowja nyertesének karrierje látszik felívelni. A hölgy már most sokak szerint Jee Ja méltó vetélytársa, csinosabb is, ügyesebb is, de ezt mindenki ítélje meg maga. Ez persze a minőségre nem garancia, ám az annál inkább, hogy a Cowebet rendezőként az a Xiong Xin Xin jegyzi, akit mi leginkább a Once Upon a Time in China sorozat Clubfootjaként ismerünk. Bár ez debütáló filmje, mint direktor, de a szakmában töltött közel húsz év talán elég lesz ahhoz, hogy egy ütős cuccot hozzon össze.

 

Csajok a csúcson - Coweb

 

A sztori egyébként az emberrablásos fajtából való, némi verekedő játék-elemmel fűszerezve. A főszereplő hölgy egymás után üti le azon jelentkezőket, akik főnöke kiszabadítására vállalkoznak. Természetesen az úriember a lány jóvoltából vált meg a szabad élet gyönyöreitől, s nem is menekül egyhamar. A helyzet pikantériája, hogy az összecsapásokat élőben közvetítik az interneten és persze beindulnak az illegális fogadások is.

 

Csajok a csúcson - Coweb

 

 

Hivatalos honlap: http://www.coweb.hk/

Hozzászólások   

#6 Guest 2008-09-08 18:06
Nekem fél óra alatt lejött. :D Feltettem jutúbra, remélhetőleg hamarosan elérhető lesz.
#5 GaboJa 2008-09-08 00:19
Nekem megy a Trailer igaz töltöget és elég lassan játszotta le de azért ment.
Ha olyan lesz mint a csoki akkor már érdemes lesz megnézni a Shamo annyira nem jött be
#4 YEZy 2008-09-07 22:12
Meglátjuk, mi sül ki belőle. Remélhetőleg hamarabb megérkezik, mint a Shamo tette... 8)
#3 fea 2008-09-07 21:34
Nektek megy a trailer egyébként? Ezen az oldalon van: http://www.coweb.hk/yingpianhuaxu.html
#2 fea 2008-09-07 21:24
Okok! De mondd, hogy nem találó! :-) Egyébként már a Machine Girlnél vagy a Choclatenél is el akartam sütni, de akkor még lebeszéltem magam róla. 8)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Re-cycle (Gwai wik) (2006)

Re-cycle (Gwai wik) (2006)

Ting Yin (Angelica Lee - Divergence, Koma, The Eye 1-2.) sikeres bestseller író, szerelmes regényeit imádják olvasói. Mégis úgy érzi váltania kell, és nekiáll egy misztikus, a természetfelettivel foglalkozó regény megírásának.

First Love (Hatsukoi) (2006)

First Love (Hatsukoi) (2006)

First Love (初恋) (2006)iMDBA legnagyobb fogással járó rablás Japánban 1968 december 10-én történt, amikor is mindmáig ismeretlen tettesek 300 millió yent raboltak el fényes nappal egy pénzszállító autóból. A rendőrség hatalmas erőket mozgósított a tettesek...

Scarred Memory (Bao jie: Qing qing) (1996)

Scarred Memory (Bao jie: Qing qing) (1996)

A hongkongi film aranykorában, a 80-as és 90-es évek fordulóján rengeteg film készült és ahogyan az lenni szokott, a nagy klasszikusok mellett jópár olyan, elsősorban alacsony költségvetésű akciófilm is kikerült a stúdiókból, amik mára javarészt...

Contract Lover (Hup yeu ching yan) (2007)

Contract Lover (Hup yeu ching yan) (2007)

Contract Lover (Hup yeu ching yan) (2007)iMDB A „hongkongi gagyi” filmek világába tett utazásunk következő állomása egy friss darab, mégpedig a Contract Lover. Ez a film igazándiból egyetlen egy dolog miatt érdekes, mégpedig amiatt, hogy...