belépés∆

Kitaro 2 - új trailer és képek

Kitaro 2 - új trailer és képek
 

Íme az új Kitaro 2 trailer és néhány kép a második részben szereplő yokia-okról (ez utóbbi spoileres, úgyhogy csak az oldaltörés után tettem be). A hírek szerint ez a film jóval komolyabb, mint elődje, a célközönség már koránt sem a gyerekek hada. Majd meglátjuk. Az viszont biztos, hogy még az előző résznél is nagyobb sztárparádé lesz felvonultatva, s a nevesebbnél nevesebb japán színészek mellett (Terashima Shinobu , Hagiwara Masato , Sano Shiro és Ogata Ken) egy feltörekvő koreai úriember, So Ji-sub is helyet kapott a stáblistán. A film alcíme „Dal az Ezer Éves Átokkal” (Song with the Thousand-Year Curse), a bemutató pontos dátuma pedig július 12, természetesen Japánban.

 

 

Kitaro 2 - új trailer és képekKitaro 2 - új trailer és képek
Kitaro 2 - új trailer és képekKitaro 2 - új trailer és képek
Kitaro 2 - új trailer és képek 

Hozzászólások   

#2 user1 2008-04-27 12:28
Most vettem csak észre hogy a főhős ugyanaz a "színész"... :roll:
Talán tanult azóta valamit a színjátszásról.
#1 user1 2008-04-27 12:25
Az előző részt jóformán az vágta tönkre, hogy a főhőst játszó srác elképesztően hiteltelenül alakított. Csak sétálgatott unott arcal. A cicalány azért jó volt..... és a történettel sem volt túl nagy probléma, mindenesetre ez a film komolyabbnak tűnik. Remélem a színészeket jobban megválasztják.

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Huncut Felhőcske (The Wayward Cloud) (Tian bian yi duo yun) (2005…

Huncut Felhőcske (The Wayward Cloud) (Tian bian yi duo yun) (2005)

"Dinnyeszex szárazság idején"Egyre jobban vonz az ázsiai filmek világa, ezért is mentem el múlthéten pénteken a 2005-ben megjelent Huncut Felhőcske című tajvani művészfilm vetítésére. Alacsony perverzfaktorral rendelkezőknek NEM AJÁNLOM! Íme a történet:   DVD borító Tajvant szörnyűséges...

Granny Gabai (2006)

Granny Gabai (2006)

 iMDB  Talán az Always (San Chome no Yuhi) volt az a film, melynek sikere megindította a szentimentális drámák korszakát, de minden...

Sarutobi Sasuke and The Army of Darkness 4 - Fire Chapter (Saruto…

Sarutobi Sasuke and The Army of Darkness 4 - Fire Chapter (Sarutobi Sasuke Yami no Gundan 4) (2005)

A végtelennek tűnő nindzsa történet mégis csak elérkezett a végkifejlethez, bár ez mégsem biztos. A talány alább hamarosan kifejtésre kerül.

The Birth of Japan (Nippon tanjou) (1959)

The Birth of Japan (Nippon tanjou) (1959)

Mitológia, fantasy, Mifune és a berúgott sárkány.