belépés∆

Vérfrissítés - Jackie és Sammo új emberek után néz

 Vérfrissítés - Jackie és Sammo új emberek után néz

A hongkongi filmgyártás egyik igen nagy fiaskójának tűnik, hogy fiatal filmcsillagaik szinte kivétel nélkül popsztárból avanzsálnak filmszínésszé. Ennek köszönhetően harcművészeti filmjeik szám és színvonala erősen csökkent az utóbbi évtizedben. Ezt elégelte meg a két nagy öreg, Jackie Chan és Sammo Hung, akik még a Pekingi Opera Iskolában végezték tanulmányaikat és friss hús után néztek. Új projectjük, a Wushu - melynek Jackie a producere, Sammo pedig az egyik főszerepet játssza – egy, a valóságban is létező harcművészeti iskolába kalauzol el minket egy film erejéig. Természetesen a mozi tele lesz új arcokkal és reménységekkel, csak győzzünk válogatni közülük. (Egyébként szintén ez a cél hajtja a Thai Chi Master és az Iron Monkey rendezőjét, Yuen Woo Pinget is, hiszen új filmjének szereplőválogatását teljesen nyitottá tette a feltörekvő ifjú generáció számára.)

 

Hozzászólások   

#1 Yakuza 2008-04-03 12:00
Ez több mint jó hír! Azt hiszem, régebben már olvastam erről, de nem hittem, hogy megvalósul. Ezek a srácok jól nyomják, már csak egy stylistot kellene rájuk szabadítani. :D

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Sarutobi Sasuke and The Army of Darkness 1 - The Heaven Chapter (…

Sarutobi Sasuke and The Army of Darkness 1 - The Heaven Chapter (Sarutobi Sasuke Yami no Gundan Ten no Maki) (2004)

Úgy látszik, a New Shadow Warriors filmek meghozták a remélt sikert, mert folytatásokat is írtak hozzá. Nem aprózták el, rögtön 4 teljes moziba ugrottak bele.

Zatoichi and the Doomed Man (Zatoichi sakate giri) (1965)

Zatoichi and the Doomed Man (Zatoichi sakate giri) (1965)

    A DAIEI stúdió szorgalmasan folytatta a kilencedik résszel elkezdett útkeresést. A gyerekek fokozottabb szerepeltetését bizonyára vakvágánynak találták. Érthető módon, hiszen azért minden új epizódban hullottak a gonoszak.

Kelly Chen Wai-Lam

Kelly Chen Wai-Lam

Kelly Chen Wai-Lam (陳慧琳) 1972. szeptember 13-án született Hongkongban, születésekor még a Vivian Chen Wai-Man nevet kapta. A család három gyermeke közül ő volt a középső, egy nővére és egy öccse van. Öccse szintén híresség...

A Chinese ghost story II (Sinnui yauwan II) (1990)

A Chinese ghost story II (Sinnui yauwan II) (1990)

A Chinese ghost story II (Sinnui yauwan II) (1990) iMDB