belépés∆

Storm Riders vihar

 

Az 1998-as, Andrew Lau által rendezett film hatalmas sikere (42 millió dollárt hozott világszerte) késztethette a Pang testvéreket arra, hogy megvegyék a jogokat és elkészítsék a Storm Riders folytatását. Bár ezúttal Sonny Chibával nem találkozhatunk, a főszereplők azért megmaradtak és Aaron Kwok, Ekin Cheng, illetve Anthony Wong mellett még olyan sztárok is szerephez jutottak, mint Nicolas Tse, Charlene Choi és Simon Yam. Pazar! A filmről még nem sokat tudni, de ismerve a Pang testvéreket, minden bizonnyal a látványvilággal nem lesz gond. Eddig csak a karakterek látványtervei készültek el, melyeket alant rendeztem galériába.

De a történetnek itt még nincs vége. Az ügy háttérére még nem derült fény, de a napokban Andrew Lau is bejelentette, hogy elkészíti saját folytatását is a filmhez. Érdekes lépés, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

S végül még egy folytatás, de ezúttal animációs formában. Már 2006 óta várat magára a Storm Riders rajzfilm-adaptációja, ami a hongkongi filmgyártást ismerve egyedülálló. Ilyen viszonylatban szemlélve a trailert az igen tetszetős, ám mivel első ránézésre is a japán animék vonásait hordozza magán, inkább csak középszerűnek mondható. A történet sokat dobhat a dolgon, de eddig szinte csak gyakást láttam belőle. Az előzetes az oldaltörés után.

Karakter tervek (via Twitch/Sina): 
 
 
 
 
Az animációs film trailere:
 
 

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Castle of Owls (Ninja hicho fukuro no shiro) (1963)

Castle of Owls (Ninja hicho fukuro no shiro) (1963)

    A polgárháborús időszak mindig kedvenc területe volt a japán filmeseknek. Szamurájok, daymiók, parasztok és nindzsák harcai bőséges anyagot szolgáltattak a forgatókönyvíróknak. Ezúttal a nindzsáké lett a főszerep.

Hard-Boiled (Laat sau sen taan) (1992)

Hard-Boiled (Laat sau sen taan) (1992)

Hard-Boiled (Laat sau sen taan) (1992)   iMDB   Yuen (fedőneve Tequila) (Chow Yun-Fat) egy illegális fegyverkereskedőkkel vívott tűzharcban, ami egy teaházban zajlik le, elveszíti partnerét. A fegyverkereskedők között is zajlik a hatalmi harc, és a...

Sarutobi Sasuke and The Army of Darkness 2 - The Earth Chapter ( …

Sarutobi Sasuke and The Army of Darkness 2 - The Earth Chapter ( 	Sarutobi Sasuke Yami no Gundan 2 Chi no Maki) (2004)

  Már az első résznél erősen gyanús volt, hogy a filmkészítők korántsem akarják a hagyományos nindzsa filmek útját járni. A folytatásban ez aztán teljesen nyilvánvalóvá vált. Az egyszerre mókás és félelmetes kinézetű új "rosszbácsi" már rögtön...