belépés∆

Koreai katonai zombi horror - poszterek, teljes előzetes

Koreai katonai zombi horror - poszterek, teljes előzetes
 
Ahogy egyre több anyag szivárog ki az R-point rendezőjének, Kong Soo-changnak új filmjéről, a GP506-ról, úgy tűnik egyre bizalomgerjesztőbbnek ez a mozi. Sajnos a zombikból most sem látszik semmi, ellenben a hangulat nagyon ütősnek tűnik. Négy új plakát és teljes előzetes az oldaltörés után!

Koreai katonai zombi horror - poszterek, teljes előzetesKoreai katonai zombi horror - poszterek, teljes előzetesKoreai katonai zombi horror - poszterek, teljes előzetesKoreai katonai zombi horror - poszterek, teljes előzetes

 

 

Kisho korábbi írása: 

{xtypo_quote}A másik érdekesség Kong Soo-chang második rendezése lesz, kinek előző alkotása, az R-Point eléggé megosztotta a közönséget, de mindenesetre azt elmondhatjuk, hogy sajátos és hangulatos film volt (mellesleg nekem nagyon tetszett).
A történetről annyit tudni, hogy a katonai ügyészég egy nyomozóját küldik az 506-os őrhelynél történt incidens kivizsgálásra, ugyanis az ott tartózkodó katonák egy kivétellel szörnyű halált haltak, a túlélő pedig kómában fekszik. A film címét is a helyszín adja, az 506-os őrhely, azaz G.P. 506 (Guard Point 506):

{/xtypo_quote}

Hozzászólások   

#5 Guest 2008-04-20 13:15
Hát a pénztáraknál hasalt, meglássuk milyen lesz. lehet tényleg nagyon az R-pointra hajaz, bár nekem az se tetszett.
#4 wu 2008-04-15 12:17
Koreai, katonás, zimbi-zombis nyami. Remélem lesz zuhanyzós jelenet. :P
#3 user1 2008-03-16 20:26
"A történetről annyit tudni, hogy a katonai ügyészég egy nyomozóját küldik az 506-os őrhelynél történt incidens kivizsgálásra, ugyanis az ott tartózkodó katonák egy kivétellel szörnyű halált haltak, a túlélő pedig kómában fekszik."

Most így visszaemlékezve , mintha az R-point -nak is majdnem ugyanez lett volna a története... :D
Mindenesetre azzal a filmmel csupán az volt a baj, hogy összecsapták a befejezést. Ugyan valóban hangulatos és érdekes volt a film kétharmada, ám utána mintha valaki azt mondta volna a rendezőnek:
SPOILER:
- Jó lesz a filmed, de már túl hosszúra nyúlik, ideje befejezni....
Ő meg beküldött egy szellemet a még majdnem teljes létszámú főszereplő katonai osztagba, és megölte mindet egy pillanat alatt. Az ember pedig csak széttárja a kezét, és megrántja a vállát ennek láttán. Semmi magyarázat, semmi indok. Mindenki meghal, és kész.... Ha ezzel nem rondítják el az összképet, sokkal jobb lett volna a film.

Remélem ezúttal következetesebb en lesz felépítve film.
#2 Yakuza 2008-03-15 15:03
Az R-Point nekem is tetszett, úgyhogy én is várom.
#1 Guest 2008-03-15 11:45
Továbbra is várom szeretettel a filmet. :D

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Love in Disguise (Lian ai tong gao) (2010)

Love in Disguise (Lian ai tong gao) (2010)

Az elsőfilmes rendező, Wang Lee-hom a legkevésbé sem idol-mozifilmet akart készíteni, ám a legszélesebb közönséget megcélzó romantikus vígjátéka, a Love in Disguise épp személye miatt lett mégis az.

Bullet Ballet (1998)

Bullet Ballet (1998)

Shinya Tsukamoto 1998-as független filmje, melyet az általa alakított Kayju Theatre-vel forgatott. A film magán hordozza a rendező korábbi hasonszőrű alkotásinak témáját: az ember elidegenedése, elgépiesedése a nagyvárosban, Tokióban, bár itt már nem fizikális metamorfózis...

The Matsugane Potshot Affair (2007)

The Matsugane Potshot Affair (2007)

IMDb  „A történet, ami hamarosan elkezdődik, a kilencvenes évek közepén játszódik. Habár a dramatizálás szakmai ártalom, és nem lehet rajta segíteni, de tájékoztatjuk Önöket, hogy a sztori valós alapokon nyugszik, melyeknek mi is tanúi...

1-Ichi (2003)

1-Ichi (2003)

Prequel az Ichi the Killerhez, a főszereplő ugyanaz, a rendező más. Az egész egy kicsit egyszerűbb, nem annyira szélsőséges, de ez pont jó ahhoz, hogy Ichi előtörténetét, gimnáziumi életét bemutassa. Sajátos íze van, kicsit novella...