belépés∆

Nightmare Detective (2007)

 

Nightmare Detective (2007)

 

Shinya Tsukamoto szokásához híven egy sajátos ízű, az általa alapított Kaiju Theatre gyökereihez visszanyúló Haze után most egy populárisabb filmmel rukkol elő… bár ez nem jelent semmi rosszat.

Misztikus körülmények között lezajlott öngyilkosságok keltik fel a nyomozó, Keiko Kirishama (Hitomi) figyelmét. A két eset közös vonása, hogy mindkét ember halála előtt a 0-ás számot tárcsázta mobiltelefonján. A nyomozáshoz szintén egy furcsa figura segítségét (Ryuhei Matsuda) kérik, akinek különleges képessége, hogy belelát mások álmaiba.

A bemutató egy igen érdekes és izgalmas pszicho-thrillert vetít elő. Shinya Tsukamoto tehetségében bízhatunk, a női főszereplő, j-pop sztár, hitomi, kifejezetten jól mutat egy ilyen sötét hangvételű filmben, Ryuhei Matsuda pedig úgy tűnik végleg le akarja vetkőzni a Gohatto után ráragasztott „gyönyörű, androgűn kisfiú” imázst. Természetesen szokásához híven Tsukamoto mester is megjelenik a filmben.

A bemutatóra 2007. január 13-án kerül sor Japánban.

Hivatalos honlap
 

Hozzászólások   

#2 Guest 2006-11-04 13:37
Hú, ez tuti kurva jó lesz... :D
#1 Guest 2006-11-04 13:09
Érdekesnek tűnik. Meglátjuk. :-)

A hozzászólás nem engedélyezett, regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Cikkek találomra

Mother is a Whore (Uhmmaneun Changnyeoda) (2009)

Mother is a Whore (Uhmmaneun Changnyeoda) (2009)

A független filmes I Szangu saját elmondása szerint kb. 5800 dollárból készítette ezt a nagyjátékfilmet. Nem ez az egyetlen mozija, ami a hagyományos értékek széthullásáról, a családon belüli erőszakról, a gyerekek és a sérült emberek...

A Chinese tall story (Ching din dai sing) (2005)

A Chinese tall story (Ching din dai sing) (2005)

A Chinese tall story (Ching din dai sing) (2005) iMDB 

Antarctica (1983)

Antarctica (1983)

  Két kutya igaztörténetét dolgozza fel ez az azóta már klasszikussá vált, 1983-ban készült mozi.