Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

 

Szerző Téma: Bemutatkozások és üdvözlések  (Megtekintve 22838 alkalommal)

  • Karma: 36
2006. Június 9. 10:13, Péntek
Itt lehet pár szót szólni magukról a fórumozóknak, hogy könnyebben megjegyezzük egymást, az újak a régieket és viszont, egyszóval hogy kicsit teljesebb képet kapjunk egymásról. :-) (Érdekes infók érdekes beszédtémát adhatnak. Megéri. :cool: 8-))


Kezdem akkor, mert mindig az elsőnek a legnehezebb :-D

Igazi nevem Andris (vagy Bandi), '86-os vagyok, jelenleg villamosmérnöknek tanulok a BME-n, Pesten lakok, a Széleken. 8-)
Tanultam sok év klasszikus zongorát, nemrég kezdtem el a jazz zongorát. Sokféle zenestílust hallgatok és szeretek (hagyományos és nu jazz, blues, rock, metál, punk, hip-hop, dub + a besorolhatatlanok).
Hobbik: filmek, mangák, régebben animék, sütés-főzés is szívesen, írogatás (mindenféle... misc.).
Kedvenc film és anime rendezők: Sabu (Hiroyuki Tanaka), Kiyoshi Kurosawa, Shinya Tsukamoto, Takeshi Kitano, Takashi Miike; (Shinichiro Watanabe, Satoshi Kon;) David Lynch, Jim Jarmusch.
Kedvenc színészek: Asano Tadanobu, Shinya Tsukamoto, Takeshi Kitano, Susumu Terajama, Katsu Shintaro; Humphrey Bogart.
Kedvenc írók: Rejtő Jenő, Boris Vian, Douglas Adams, Terry Pratchett, Stanislaw Lem, H.P. Lovecraft, William Gibson.
Na ez kicsit listaszerű lett, de sebaj, értelmesebben úgysem tudom megírni. 8-)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 9. 10:45, Péntek írta Ramiz »

  • No avatar
  • Karma: 19
2006. Június 9. 12:41, Péntek
Jíííháááá! Bemutatkozás! (azért örölök ennyire az új off-topic témáknak, mert sajna az ázsiíi filmesekhez nem tudok nagyon hozzászólni! :( de már dolgozom rajta! ;) )

Naszóval, én az előbbi alaknak vagyok az unokatesója. Egy évvel fiatalabb és egy házzal arrébb :) . Éppen érettségizem, de remélhetőleg BME-re fogok járni majd jövő évtől. Kifejezett hobby-m nincs, inkább mindenfélét szeretek csinálni. Mondjuk filmet nézni(eu. és ázsiai filmek egyaránt) csak mostanában nincs tól sok időm erre, meg szeretek jó zenéket hallgatni(ebbe nagyjából minden belefér, ami a műfaja szerint igényesnek mondható). Írogatni nem szoktam, mert semmi tehetségem hozzá(ellentétben Ramizzal, aki meg állandóan szerénykedik, de nagyon jó kis novellákat ír) ehelyett inkább rajzolgatok(leginkább anime/manga stílusban, de régebben "sima" szénrajz szerűeket is csináltam), nyaranta vitorlázok de lehet, hogy mostmár abbahagyom, mert túl sokszor ütközik más programokkal. Olvasgatni jóó dolog, főleg ha van aki tényleg jó könyveket ajánljon(könyvek közül kifejezetten szeretem a cyberpunk, a ski-fi és az igényes fantasy könyveket). A fórumról már ismerek személyesen is egy-két emberkét, mert voltam már egy-két meeten(sörözésen) de szeretnék még többet megismerni! Zenélni csak autodidakta módon tanultam egy kis gitározást, de megintcsak lustaságból és időhiányból ezzel is megrekedtem egy nagyon-amatőr szinten. Kedvenc filmem, rendezőm, stb...-m nincs nagyon mert ez nálam mindíg hangulatfüggő, és még nincs is akkora filmes műveltségem, hogy jogosnak érezzem a lista felállítását.

Nna ennyi... ja, és vidám srác vagyok! :D
Csak vicceltem!... mármint nem most, hanem az előbb.

  • Karma: 36
2006. Június 9. 13:14, Péntek
Zenélni csak autodidakta módon tanultam egy kis gitározást, de megintcsak lustaságból és időhiányból ezzel is megrekedtem egy nagyon-amatőr szinten.
Na ez az, amit nem fogok hagyni! :samurai: 8-)

  • Karma: 5
2006. Június 9. 19:47, Péntek
mivel még új vagyok itt, gondolom illő ha én is irok pár sort magamrol.

a nickemről gondolom nem volt nehéz kitalálni, hogy az igazi nevem gábor. egy zalaegerszegi cégnél dolgozok rendszergazdaként. hivatalosan 30 éves vagyok, de ha épp egy 18 éves csajt fűzök, akkor azért pár évet le szoktam tagadni ;)
elsősorban morning musume fan vagyok, nálam minden egyéb dolog csak ezután következik. szeretem a keleti dolgokat, japán, korea, kína, kb igy ebben a sorrendben...de ezen országokban is főként a modern, mai dolgok foglalkoztatnak igazán. a japán konyhát. a popzenét, legfőképp persze a momusut :) és persze a keleti lányokat ;)
voltam turistaként japánban, jelenleg azokból az emlékekből élek (mármint mentálisan) és azon dolgozok, hogy mielőbb visszamehessek. de most koreán keresztül akarok menni..remélhetőleg jövőre sikerül összehoznom.
nem szeretem az ameriaki filmeket, meg úgy magát az országot sem. nincs az a pénz, hogy oda betenném a lábamat...az én világom koreánál kezdődik és japánig tart :)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 16. 22:01, Péntek írta gabranek »

  • Karma: 36
2006. Június 10. 10:19, Szombat
hivatalosan 30 éves vagyok, de ha épp egy 17 éves csajt fűzök, akkor azért pár évet le szoktam tagadni ;)
:lol:

voltam turistaként japánban, jelenleg azokból az emlékekből élek (mármint mentálisan) és azon dolgozok, hogy mielőbb visszamehessek. de most koreán keresztül akarok menni..remélhetőleg jövőre sikerül összehoznom.
Erről nincs kedved bővebben mesélni? Mondjuk az Ázsiai országok/Japán topikban? Élmények és anyagi vonzatok is érdekelnek (mennyiből lehet kihozni egy ilyet). 8-)

  • No avatar
  • Karma: 19
2006. Június 10. 11:40, Szombat
Wow! Érdekes bemutatkozás gabranek! Légy üdvözölve köztünk! Mondanám, hogy gyere meetekre, csak sajna Zalaegerszeg elég messze van pesttől... :( Mindegy, akkor fórumozz sokat és ne add fel az elveidet(no amerika), mert manapság nagyon kevés ilyen ember van! ;)
Csak vicceltem!... mármint nem most, hanem az előbb.

  • No avatar
  • *
  • Karma: 76
2006. Június 10. 15:01, Szombat
Bazz, pályát tévesztettem. Holnap elmegyek rendszergazdának, ha 17 éves csajszikat lehet fűzni, meg Japánba utazgatni.  :-D Meetre meg gyere, Szeged is messze van, de érdemes feljárni :)

  • Karma: 41
2006. Június 10. 16:04, Szombat
szerintem is fujj amerika és éljen Japán, Korea, Kína, ..ez biztos a korral jár (remélem, nem én vagyok a rangidős, mert akkor kezdhettek magázni) :) gitár, billentyűk porosodnak errefelé is, metál rulz, tanultam japánul, jártam bme-re, tobleronelandból írok. stb.

  • Karma: 36
2006. Június 10. 23:26, Szombat
gitár, billentyűk porosodnak errefelé is, metál rulz, tanultam japánul, jártam bme-re, tobleronelandból írok. stb.
Igazi polihisztor... :P Gitárral, billentyűvel milyen kapcsolatban vagy/voltál?

  • No avatar
  • Karma: 19
2006. Június 11. 00:06, Vasárnap
Bazz, pályát tévesztettem. Holnap elmegyek rendszergazdának, ha 17 éves csajszikat lehet fűzni, meg Japánba utazgatni. :-D Meetre meg gyere, Szeged is messze van, de érdemes feljárni :)
Manu mester szájával az igazság maga szólt! Mindkét témában! ;)
Csak vicceltem!... mármint nem most, hanem az előbb.

  • No avatar
  • Karma: 16
2006. Június 12. 15:23, Hétfő
Sziasztok:)

Ayame vagyok 19 éves(lassan húúúsz^^) kislány:P

Magamról egy keveset.Jelenleg egy videotékában tengetem életem nagyrészét, nem nem vagyok munkamániás egyszerűen csak muszájból csinálom(hehe gyűjtök a japán dvd-kre:D)Ősztől egy televíziós sulit készülök elvégezni azon belűl is vágó szakra mennék(semmi extra:)Szeretek játszani(kedvenc japánköntösbe bújtatott gamem a Fatal Frame!) szeretek ázsiai filmeket nézni (és nem nem trendiségből teszem!)továbbá szeretek zenét hallgatni(chill-out,trip-hop,ambient szal csupa elektronikus bigyuszt:) 6. éve animézek magázok igaz már kicsit alább hagyott a rajongásom!

Nem írok többet magamról igazán úgyis csak személyes úton lehet megismerni egy embert:P Remélem befogadtok elfogadtok no meg azt is remélem hogy amiben tudtok segítetek nekem hisz aktívabban még csak 1 éve foglalkozom az ázsiai filmvilággal^^

Jahh egen kedvenc ázsiai filmjeim!
Gohatto
Zatoichi
Fertőzés
Kwaidan
Bábok(Dolls)
Részeges Karatemester(egyszerűen megunhatatlan számomra:)
Igaz még nem láttam de hála egy 5 perces fanvideónak rögtön beleszerettem ez pedig nem lenne más mint a Dead or Alive(mindeképpen megveszem majd ezt a filmet!!)
Aztán ott vannak még a Zhang Yimou rendezte filmek amik egytől-egyik elvarázsoltak:)

  • Karma: 32
2006. Június 12. 15:27, Hétfő
Üdv nálunk, Ayame-chan.
A srácok örülni fognak, hogy tovább javítod a nőneműek arányát kicsiny közösségünkben.  :lol:

  • *
  • Karma: 82
2006. Június 12. 15:50, Hétfő
Üdv az oldalon, Ayame-chan!

  • Karma: 36
2006. Június 12. 15:56, Hétfő
Ayame vagyok 19 éves(lassan húúúsz^^) kislány :P
:hopp: Véletlenül nem követed a focivb-t? Remek talikat szoktunk szervezni... 8-) :smoke:

Magamról egy keveset.Jelenleg egy videotékában tengetem életem nagyrészét
Clerks-et láttad? (Nálunk Shop Stop néven futott.) Videotékában dolgozóknak különösen ajánlott film, nagyon jó. :cool:

Nem írok többet magamról igazán úgyis csak személyes úton lehet megismerni egy embert :P
:hopp: Nem baj, ha nem érdekel a foci, azért eljöhetsz meetre nyugodtan... egy kis sörözés, ilyesmi... (Nem muszáj sörözni, pl Skyneth sem sörözik. :-D )

Részeges Karatemester(egyszerűen megunhatatlan számomra :)
Alapmű!!! :hail:

Üdv nálunk, Ayame-chan.
A srácok örülni fognak, hogy tovább javítod a nőneműek arányát kicsiny közösségünkben.  :lol:
Ennyire mély benyomást tettünk rád? :smoke: 8-)

  • No avatar
  • Karma: 16
2006. Június 12. 16:08, Hétfő
Ramiz drága én utálom a focit:D ezalatt az 1 hónap alatt becsődöl a téka:) persze azért a japánoknak szúrkolok mint az állat!:)

Shop Stop megvolt már, főleg hogy 2 méterrel arrébb van egy abc is:D ne tudd meg mit éltem át miközbe néztem a filmet:)(nagyon feeling volt;) persze én nem engedhetek meg maganak 1órás kimenőket:P de azt én is imádom mikor megkérdezik hol találják az újdonságokat:) (követlen elöttem vannak amúgy:P)

Sört nem szeretem inkább pálesz:P (szívesen mennék mítre^^)

 

anything