Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

 

Szerző Téma: DVD vásárlás és egyéb beszerzési lehetőségek  (Megtekintve 24768 alkalommal)

  • *
  • Karma: 82
2009. December 26. 21:35, Szombat
Help!
Ismeritek azokat a helyeket Bp-n, ahol árulnak ázsiai dvd-ket?

Kábé fél éve olvastam egy én-blogon, hogy a Józsefvárosi piac környékén, a Kőbányai úti hatalmas, csak számokkal jelölt raktárakban valahol egy helyen, több raklapnyi tornacipő és tonnányi melegítőalsó után - többek között - hatalmas választékban kínai dvd-ket is árulnak, jórészt a kínai vevőkörnek. Még az egyébként naprakész blogger kisasszony is tátott szájjal turkált, hogyha nem a saját szemével látja ezt a Kánaánt, nem hiszi el, hogy ez Bp.

Az említett blogba véletlenül botlottam, csak sajnos nem tudom, mi volt a neve, miről szólt, meg úgy egyáltalán.  :angel:
Úgyhogy most meg vagyok lőve.
EZ kéne nagyon, a Yesasia-tól tartok kicsit, még nem próbáltam külföldről rendelni. Előtte megnézném, hátha beszerezhető itthon is.
Oké, hogy leszedhető 2x 6,5 Gb-os formában, de egyrészt hol van nekem egyszerre annyi helyem, másrészt ezt inkább eredetiben.  :)

Volt valaki már arrafelé?
Vagy hallottatok már róla?
Kösz bármilyen infót!


Ne félj a Yesasia-tól, nekem még sose volt gondom vele. Ja és onnan nagy eséllyel tényleg eredetit kapsz.  :-D

  • Karma: 7
2009. December 26. 22:15, Szombat
Azt  a bejegyzést én is olvastam régebben. Nekem úgy rémlik, hogy pár száz forintért adták és csak egy másolt borító van rajta, a cd-ék nem is eredetik. De ez a Józsefvárosi piaccal szemben lévő butikok valamelyikében van, ha jól tudom. Vannak ott fodrászok meg minden nyavaja, valahol ott.

  • *
  • Karma: 36
2009. December 27. 22:35, Vasárnap
Kösz az infókat. Lehetett volna annyi eszem, hogy magamtól kitaláljam, pont a piacon naivitás részemről eredeti dvd-ket várnom.  :)

O七a力uS口und - Önkényesen kiragadott szemléltető videók az ázsiai könnyűzene történetéből.

  • No avatar
  • Karma: 0
2012. Április 21. 16:10, Szombat
Én nagyon szeretném valahogyan megszerezni a Silla Királyság Ékköve című filmet. De eredeti koreai nyelven. Tudja valaki, hol lehet hozzájutni?
És még egy kérdés. A film zenéje esetleg CD-n megjelent külön?
Köszönöm a válaszokat és a javaslatokat!

  • *
  • Karma: 80
2012. Április 23. 19:10, Hétfő
Én nagyon szeretném valahogyan megszerezni a Silla Királyság Ékköve című filmet. De eredeti koreai nyelven. Tudja valaki, hol lehet hozzájutni?
És még egy kérdés. A film zenéje esetleg CD-n megjelent külön?
Köszönöm a válaszokat és a javaslatokat!

Itt találsz többféle verziót is, ha a sorozat érdekel de megtalálod a zenét is:

http://www.yesasia.com/global/search/dae-jang-geum/0-0-0-bpt.48_q.Dae+Jang+Geum-en/list.html

Mondjuk a kiszállítással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni...
Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. :))

 

anything