Ázsiafilm fórum
*
*
Főoldal
Súgó
Keresés
Naptár
Bejelentkezés
Regisztráció
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2010. Szeptember 8. 00:14, Szerda

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet
csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a
főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.
Keresés:     Részletes kereső
16555 Hozzászólás 262 Témában írta 527 Felhasználó Legújabb tag: - szjanos Mai legaktívabb: 7 - Összesített legaktívabb: 125 (2007. Július 4. 09:36, Szerda)
+  Ázsiafilm fórum
|-+ 
| |-+  Ázsiafilm
| | |-+  Japán filmek
« előző következő »
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 90 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Japán filmek  (Megtekintve 58466 alkalommal)
YEZy
Godzilla
*

Nem elérhető Nem elérhető

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #450 Dátum: 2006. Június 17. 21:37, Szombat »

Megnéztem én is a Marebito-t, szerintem nagyon érdekes film. Egy olyan horror/thriller ami nem ijesztget, hanem sokkol inkább és a viszonylag alacsony költségvetés miatt emberközelibbnek éreztem, így jobban ütött (legalábbis nálam).
Remélem az angolul/japánul nem tudók is kedvet kapnak hozzá, most hogy van hozzá magyar felirat. cigarettázik

apropó nyelv: mit jelent a "gozaimasz" meg a "nandeszká" a japán nyelvben? ezeket gyakran hallom...

gozaimasu : ez a desu udvariasabb kifejezése, pontos magyar megfelelője nem is tudom, hogy micsoda, egyfajta létigeként fogható fel.
nandesuka : többféleképpen fordítható helyzettől függően, lehet "mi van?", "mi az?" "mi történt?" stb.
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #451 Dátum: 2006. Június 18. 13:33, Vasárnap »

Megnéztem én is a Marebito-t, szerintem nagyon érdekes film. Egy olyan horror/thriller ami nem ijesztget, hanem sokkol inkább és a viszonylag alacsony költségvetés miatt emberközelibbnek éreztem, így jobban ütött (legalábbis nálam).
Remélem az angolul/japánul nem tudók is kedvet kapnak hozzá, most hogy van hozzá magyar felirat. cigarettázik

apropó nyelv: mit jelent a "gozaimasz" meg a "nandeszká" a japán nyelvben? ezeket gyakran hallom...

Oh, a Marebito nagyon jó!! Shinya Tsukamoto játsza a főszerepet. Nagyon sajátos hangulata, szerintem szenzációs film.
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #452 Dátum: 2006. Június 18. 15:08, Vasárnap »

ez a Death Trance kaszabólós megjelent itt

Hardsubos, de a video jó minőség. Így elsőre jobbnak tűnik, mint mondjuk a Shinobi, vagy az Ashura... Majd meglátjuk jövő héten.
Naplózva

Ayame-chan

« Válasz #453 Dátum: 2006. Június 18. 20:20, Vasárnap »

Smile nyahh ezetkszerint érdemes megnézni a Marebitot, esetleg egy vételt is megér?Smile
Naplózva
Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #454 Dátum: 2006. Június 18. 21:54, Vasárnap »

Smile nyahh ezetkszerint érdemes megnézni a Marebitot, esetleg egy vételt is megér?Smile

Előbb azért ismerkedj Tsukamotoval, de mindenképpen eredetibb, mint a legtöbb horror.
Naplózva

Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #455 Dátum: 2006. Június 18. 22:22, Vasárnap »

Tsukamoto = isten.
Naplózva

kisho
Subtitle Samurai
*

« Válasz #456 Dátum: 2006. Június 19. 22:21, Hétfő »

Ismeri valaki ezt: http://www.imdb.com/title/tt0491399/? Most készülök megnézni.
Naplózva

Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. Mr. Green
Azokhoz pedig, amik nem jelentek meg: Subtitle Corrector honlap
Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #457 Dátum: 2006. Június 19. 22:30, Hétfő »

Ismeri valaki ezt: http://www.imdb.com/title/tt0491399/? Most készülök megnézni.

Vazz, ez neked megvan? Én csak hallottam róla, de még nem láttam egy elérhető helyen sem... Nem tudsz egy beszerzési lehetőséget? PM-ben jöhet... Tsukamotot imádom!
Naplózva

kisho
Subtitle Samurai
*

« Válasz #458 Dátum: 2006. Június 19. 22:36, Hétfő »

Vazz, ez neked megvan? Én csak hallottam róla, de még nem láttam egy elérhető helyen sem... Nem tudsz egy beszerzési lehetőséget? PM-ben jöhet... Tsukamotot imádom!

Én emuleról szedtem le. Van rá forrás bőven. (Haze.2005.DVDRip.XviD-STR.avi)
Naplózva

Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. Mr. Green
arnold
Vendég
« Válasz #459 Dátum: 2006. Június 19. 22:50, Hétfő »

kösz a tippet! Smile
Naplózva
Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #460 Dátum: 2006. Június 19. 22:53, Hétfő »

Öööö.. én sajna gyűlölöm az emulet Sad Tudom, az én bajom  Dead Meat
Naplózva

kisho
Subtitle Samurai
*

« Válasz #461 Dátum: 2006. Június 19. 23:03, Hétfő »

Öööö.. én sajna gyűlölöm az emulet Sad Tudom, az én bajom  Dead Meat

Én se szeretem, de ott a legalább minden megvan.
Naplózva

Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #462 Dátum: 2006. Június 19. 23:12, Hétfő »

Nem baj, legalább lesz kitől elkérni. Cool Én is rühellem az eMule-et. Még a DC-nél is jobban. Very Happy
Naplózva

YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #463 Dátum: 2006. Június 20. 07:21, Kedd »

Nem baj, legalább lesz kitől elkérni. Cool Én is rühellem az eMule-et. Még a DC-nél is jobban. Very Happy

Se az emule, se a DC++ nem jött be nekem. Előbbivel el se tudtam indítani a letöltéseket (pedig olyan filmeket tettem be a queue-ba, hogy hűűűűű), a másik meg azért idegesített fenemód, mert mindig kilépett, akitől töltöttem és addig is marha lassan jött a cucc. Torrent sokkal jobb, csak annyi a hibája, hogy "nem maradnak fent" a dolgok, valakinek mindig seedelnie kellene.
Naplózva

Ayame-chan

« Válasz #464 Dátum: 2006. Június 20. 10:48, Kedd »

Ha már így szóbajött Tsukamoto az Elektromos pálcikaember kalandjait(Denchu kozo no boken) látta már valaki?Smile
Naplózva
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 90 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Oxygen design by Bloc
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!