Ázsiafilm fórum
*
*
Főoldal
Súgó
Keresés
Naptár
Bejelentkezés
Regisztráció
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2010. Szeptember 7. 23:49, Kedd

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet
csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a
főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.
Keresés:     Részletes kereső
16555 Hozzászólás 262 Témában írta 527 Felhasználó Legújabb tag: - szjanos Mai legaktívabb: 7 - Összesített legaktívabb: 125 (2007. Július 4. 09:36, Szerda)
+  Ázsiafilm fórum
|-+ 
| |-+  Ázsiafilm
| | |-+  Japán filmek
« előző következő »
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 90 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Japán filmek  (Megtekintve 58466 alkalommal)
Ayame-chan

Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #435 Dátum: 2006. Június 15. 17:30, Csütörtök »

Ayame, ha a Gohatto tetszett, akkor erre lehet várni:

http://www.azsiafilm.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=737

Nincs benne ugyan szamuráj, de szexualitás meg Ryuhei Matsuda (feminin férfi) annál inkább Smile

Vááá kb.1 hete találtam egy videót az általad említett filmből!

Nézzétek meg^^ :http://youtube.com/watch?v=hINklYkruWg  igazán érdekes de talán pont ezért tetszik annyira,hálás vagyok hogy szóltál nagyon köszönöm!:*

(közbe látom ti is belinkeltétek:D nem tudom miért van agyam ha nem is használom...BAKA BAKA!! Mad )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 15. 17:32, Csütörtök írta Ayame-chan » Naplózva
YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #436 Dátum: 2006. Június 16. 10:29, Péntek »

Megnéztem a Hard Luck Hero-t, hamarosan lesz belőle ajánló is. Ramiz, megnézted már? Smile
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #437 Dátum: 2006. Június 16. 10:41, Péntek »

Megnéztem a Hard Luck Hero-t, hamarosan lesz belőle ajánló is. Ramiz, megnézted már? Smile

Igen, mostanában szerényebben nyomod, bár a vb miatt igazolom a távolléted  cigarettázik
Naplózva

YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #438 Dátum: 2006. Június 16. 11:20, Péntek »

Igen, mostanában szerényebben nyomod, bár a vb miatt igazolom a távolléted  cigarettázik

Hehe, a VB után majd belehúzok megint. Smile Szamuráj!
Naplózva

Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #439 Dátum: 2006. Június 16. 11:31, Péntek »

Nem, de én is nézem a vb-t, amikor épp nem vizsgán bukok vagy esetleg tanulok, meg különben is rohadt lusta vagyok, és úgyse olvassa senki az ajánlókat, de azért igyekszek minél előbb megnézni, mert nagyon kiváncsi vagyok rá. Smile
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #440 Dátum: 2006. Június 16. 12:04, Péntek »

... és úgyse olvassa senki az ajánlókat...

Ezt miből gondolod?
Naplózva

YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #441 Dátum: 2006. Június 16. 12:18, Péntek »

Ezt én is akartam kérdezni, mert remek motivációnövelő tényező... Surprised
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #442 Dátum: 2006. Június 16. 12:41, Péntek »

Ezt én is akartam kérdezni, mert remek motivációnövelő tényező... Surprised

Nyilván magából indult ki. Maradjunk annyiban, hogy lusta.  Very Happy
Naplózva

gabranek

« Válasz #443 Dátum: 2006. Június 16. 16:12, Péntek »

ami japán filmet legutobb láttam az az Ima, Ai ni Yukimasu volt, és nagyon tetszett. annyira bejött, hogy elkezdtem szedni a sorozatot is, bár ha jol tudomahhoz meg nincs felirat. azért egy ilyen lelkizős sorozatnak nem mernék nekiállni a nélkül Smile itt nagyon sokat számít a story. meg azért is félek tőle, mert ebben Narimiya Hiroki játsza Takumit, akiért nem igazán rajongok. Viszont a mozifilmben Takkun szerepére Shidou Nakamurat választani tökéletes volt...neki eredendően elég szomorú arca van...ugyhogy megadta a film alaphangulatát.
Naplózva

Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #444 Dátum: 2006. Június 16. 16:27, Péntek »

Ezt miből gondolod?
Mindegy, felejtsétek el.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 16. 16:35, Péntek írta Ramiz » Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #445 Dátum: 2006. Június 16. 16:42, Péntek »

ami japán filmet legutobb láttam az az Ima, Ai ni Yukimasu volt, és nagyon tetszett. annyira bejött, hogy elkezdtem szedni a sorozatot is, bár ha jol tudomahhoz meg nincs felirat. azért egy ilyen lelkizős sorozatnak nem mernék nekiállni a nélkül Smile itt nagyon sokat számít a story. meg azért is félek tőle, mert ebben Narimiya Hiroki játsza Takumit, akiért nem igazán rajongok. Viszont a mozifilmben Takkun szerepére Shidou Nakamurat választani tökéletes volt...neki eredendően elég szomorú arca van...ugyhogy megadta a film alaphangulatát.

Ennek a nagy része kínai... akarom mondani japán volt nekem. Megdobhatnál egy képpel, meg egy linkkel Smile

Idézetet írta: Ramiz
Mindegy, felejtsétek el.

Jó  cigarettázik <- felejtős cigi  Very Happy

Én a Tetsujin 28-at láttam, majd abből is lesz ismertető  Rolling Eyes
Naplózva

gabranek

« Válasz #446 Dátum: 2006. Június 16. 16:56, Péntek »

Ennek a nagy része kínai... akarom mondani japán volt nekem. Megdobhatnál egy képpel, meg egy linkkel Smile

hopsz, bocsi:
http://www.tbs.co.jp/ima-ai/
Naplózva

asiafan
Ninja
*

« Válasz #447 Dátum: 2006. Június 17. 12:25, Szombat »

ez a Death Trance kaszabólós megjelent itt
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #448 Dátum: 2006. Június 17. 12:38, Szombat »

ez a Death Trance kaszabólós megjelent itt

Hmmm... vajon sub van rajta? Max hardsub. Majd meglátjuk. Smile
Naplózva

kisho
Subtitle Samurai
*

« Válasz #449 Dátum: 2006. Június 17. 21:24, Szombat »

Megnéztem én is a Marebito-t, szerintem nagyon érdekes film. Egy olyan horror/thriller ami nem ijesztget, hanem sokkol inkább és a viszonylag alacsony költségvetés miatt emberközelibbnek éreztem, így jobban ütött (legalábbis nálam).
Remélem az angolul/japánul nem tudók is kedvet kapnak hozzá, most hogy van hozzá magyar felirat. cigarettázik

apropó nyelv: mit jelent a "gozaimasz" meg a "nandeszká" a japán nyelvben? ezeket gyakran hallom...
Naplózva

Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. Mr. Green
Azokhoz pedig, amik nem jelentek meg: Subtitle Corrector honlap
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 90 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Oxygen design by Bloc
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!