Ázsiafilm fórum
*
*
Főoldal
Súgó
Keresés
Naptár
Bejelentkezés
Regisztráció
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2010. Szeptember 8. 00:14, Szerda

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet
csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a
főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.
Keresés:     Részletes kereső
16555 Hozzászólás 262 Témában írta 527 Felhasználó Legújabb tag: - szjanos Mai legaktívabb: 7 - Összesített legaktívabb: 125 (2007. Július 4. 09:36, Szerda)
+  Ázsiafilm fórum
|-+ 
| |-+  Ázsiafilm
| | |-+  Japán filmek
« előző következő »
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 90 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Japán filmek  (Megtekintve 58466 alkalommal)
Ramiz
Drunken Monkey
*

Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #405 Dátum: 2006. Június 8. 01:37, Csütörtök »

A tavalyi év nagyon pozitív meglepetése számomra a Mayonaka No Yaji San Kita San volt: ismeretlen, hülye film, de zseniális. Az idei az Angel Guts Nami. Majd írok róla valamit, bár szerintem ezt sem fogja senki megnézni rajtam kívül, mint a Mayonaka-t...
Naplózva

gabranek

« Válasz #406 Dátum: 2006. Június 8. 09:01, Csütörtök »

tegnap megnéztem egy elég furcsa filmet, a Smapból ismert Kusanagi főszereplésével,  The Hotel Venust (http://www.hotelvenus.net/). A film egész idő alatt színtelen, egyedül a kék szín halvány árnyalata tűnik fel. Így a légkör meglehetősen hideg, de szerencsére a karakterek elég életet visznek bele, így mégsem lesz nyomasztó. A színek csak a mozi legvégére kerülnek elő. A tempó pedig nagyon lassú és nem igazán gyorsul be a végére sem, de sztem nincs is rá szükség.
A film japán-koreai kooperálással készült, ezért az elején nem is igazán tudtam meghatározni, hogy mi zavar annyira, miközben nézem. Aztán beugrott, hogy Kusanagi is, és Nakatani Miki is japán, de a filmben koreaiul beszélnek.
A zenék nagyon el vannak találva, a legjobb az volt amikor egyszercsak felcsendül Lee So Young egyik legszebb száma Smile
Naplózva

YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #407 Dátum: 2006. Június 8. 10:49, Csütörtök »

tegnap megnéztem egy elég furcsa filmet, a Smapból ismert Kusanagi főszereplésével,  The Hotel Venust (http://www.hotelvenus.net/). A film egész idő alatt színtelen, egyedül a kék szín halvány árnyalata tűnik fel. Így a légkör meglehetősen hideg, de szerencsére a karakterek elég életet visznek bele, így mégsem lesz nyomasztó. A színek csak a mozi legvégére kerülnek elő. A tempó pedig nagyon lassú és nem igazán gyorsul be a végére sem, de sztem nincs is rá szükség.
A film japán-koreai kooperálással készült, ezért az elején nem is igazán tudtam meghatározni, hogy mi zavar annyira, miközben nézem. Aztán beugrott, hogy Kusanagi is, és Nakatani Miki is japán, de a filmben koreaiul beszélnek.
A zenék nagyon el vannak találva, a legjobb az volt amikor egyszercsak felcsendül Lee So Young egyik legszebb száma Smile

Ez valóban nem egy semmi darab, még azzal együtt sem, hogy feltűnően lassúnak tűnt nekem, pedig a Dolls-on edződtem ám! Smile
Naplózva

gabranek

« Válasz #408 Dátum: 2006. Június 8. 11:04, Csütörtök »

Ez valóban nem egy semmi darab, még azzal együtt sem, hogy feltűnően lassúnak tűnt nekem, pedig a Dolls-on edződtem ám! Smile

igen, de azért a dollsban vannak mellékszálak, itt meg lényegében egy fő sodrása van a történetnek. a karakterek előéletének a bemutatása is megvan néhány perc alatt. és ez bőven elég is nekik, mivel itt a lényeg csak annyi, hogy valami hibáért jutottak el végül a venus hotelbe. de mire idáig eljutottak, a hibák mibenléte már nem fontos, egyedül a probléma megléte a döntő.
Naplózva

Ayame-chan

« Válasz #409 Dátum: 2006. Június 12. 14:27, Hétfő »

Sziasztok!

A Gohatto-hoz(Tabu) hasonló filmet keresnék!Tudnátok ajánlani pár filmet?Smile
Előre is köszönöm^_^
Naplózva
Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #410 Dátum: 2006. Június 12. 15:42, Hétfő »

Sziasztok! A Gohatto-hoz(Tabu) hasonló filmet keresnék!Tudnátok ajánlani pár filmet? Smile Előre is köszönöm ^_^
Milyen szempontból legyen hasonló?
Naplózva

Ayame-chan

« Válasz #411 Dátum: 2006. Június 12. 15:46, Hétfő »

Sziasztok! A Gohatto-hoz(Tabu) hasonló filmet keresnék!Tudnátok ajánlani pár filmet? Smile Előre is köszönöm ^_^

Legyen benne sexualitás legyen benne feminim kinézetű férfi jahh és legyen benne vagy ninja vagy szamuráj:) kb.ezek a szempontok de az se baj ha pl. az egyik nincs benne!
Naplózva
arnold
Vendég
« Válasz #412 Dátum: 2006. Június 12. 15:49, Hétfő »

hát igen, milyen szempontból? ha homoszexualitást bemutató filmet keresel, akkor pl. Happy Together, vagy esetleg The King and The Clown.
Naplózva
YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #413 Dátum: 2006. Június 12. 15:52, Hétfő »

Legyen benne sexualitás legyen benne feminim kinézetű férfi jahh és legyen benne vagy ninja vagy szamuráj:) kb.ezek a szempontok de az se baj ha pl. az egyik nincs benne!

Esetleg próbálhatod a Gohatto rendezőjétől az Ai no corrida-t is.
Naplózva

Ayame-chan

« Válasz #414 Dátum: 2006. Június 12. 15:58, Hétfő »

hát igen, milyen szempontból? ha homoszexualitást bemutató filmet keresel, akkor pl. Happy Together, vagy esetleg The King and The Clown.

Mindegy hogy homosexualitás vagy bisexualitás vagy hetero:)

Köszönöm nektek az ajánlást!^^
Naplózva
Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #415 Dátum: 2006. Június 12. 16:19, Hétfő »

Hmm, a Ninja Wars-t ajánlanám, de látatlanban nem merem, ha lejött, megnézem, aztán beszámolok. Smile
Naplózva

YEZy
Godzilla
*

Gojira is NOT Godzilla!

« Válasz #416 Dátum: 2006. Június 12. 16:27, Hétfő »

Ne hagyjuk ki Kamisori Hanzo kalandjait sem szerintem... Smile
Naplózva

Manu
Administrator

Yakuza boss

« Válasz #417 Dátum: 2006. Június 12. 16:28, Hétfő »

Sziasztok!

A Gohatto-hoz(Tabu) hasonló filmet keresnék!Tudnátok ajánlani pár filmet?Smile
Előre is köszönöm^_^

Twilight Samurai
Hidden Blade, meg amit YEZy mondott.
Naplózva

Ayame-chan

« Válasz #418 Dátum: 2006. Június 12. 16:42, Hétfő »

Húú Surprised köszönöm nektek fiúk lekellett írnom egy külön kis papírra a címeket nehogy elfejetsem:) van mit bepótolnom!

Domo arigatou^_^
Naplózva
Ramiz
Drunken Monkey
*

« Válasz #419 Dátum: 2006. Június 12. 17:12, Hétfő »

Ne hagyjuk ki Kamisori Hanzo kalandjait sem szerintem... Smile
Tényleg! Hanzo The Blade rulez! Ez király! Laughing
Naplózva

Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 90 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Oxygen design by Bloc
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!