Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

 

Szerző Téma: Go  (Megtekintve 1899 alkalommal)

  • Karma: 36
2006. Augusztus 17. 00:02, Csütörtök
Ha már így beindultunk az ázsiai társasjátékokkal kapcsolatban, nyitok egy go topikot, mert ez tényleg nem egy túl bonyolult játék, amit ráadásul sokkal könnyebb számítógép előtt megtanulni. Nekem van egy ütött-kopott műanyag go táblám meg egy csomó gombom (kéretik nem nevetni! :-D ), úgyhogy a következő alkalommal már ezt is kipróbálhatjuk.

Itt vannak a linkek a szabályokkal és az on-line gyorstalpalóval (ami szerintem nagyon jól meg van csinálva és alig egy óra végigtolni az egészet):

Interaktív gyorstalpaló

Egyszerű html-es szerkezetű szabályok (printelhető (a ronda háttér ügyes eltávolítása után 8-) ))

  • *
  • Karma: 82
2006. Augusztus 17. 07:13, Csütörtök
Ahol vettem a Mah-jongg-ot, ott lehet venni Go táblákat is, ahogy néztem, többféle is van. Aztán hogy melyikből van nekik raktáron, az egy más kérdés, a 12 féle mah-jongg-ból 1 féle volt nekik, abból is 1 darab... :)

http://www.gemklub.hu