Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

 

Szerző Téma: "Nagyon kéne..."  (Megtekintve 36868 alkalommal)

  • *
  • Karma: 80
2009. Június 21. 21:48, Vasárnap
Ja és aki eddig nem fért bei Avistaz-ra az most próbálkozzon!
Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. :))

  • *
  • Karma: 82
2009. Július 17. 16:46, Péntek



Utálom a kémfilmeket, de ez...  :angel: Kim Ha Neul is hotter than ever!  :love Mikor lesz eng subos DVDrip vajon?  :angel:

  • *
  • Karma: 36
2009. Július 17. 17:08, Péntek

Utálom a kémfilmeket, de ez...  :angel: Kim Ha Neul is hotter than ever!  :love Mikor lesz eng subos DVDrip vajon?  :angel:

Vagy a napokban, vagy aug. végén - szeptember elején várható, ha a többi kasszasikert vesszük alapul.

A trailer nekem gagyinak tűnik. Az imdb értékelés elég gyengus, a forgatókönyet a Once Upon a Time (2008) elkövetője jegyzi.
Nem fűznék hozzá nagy reményeket, bár a hancinema szerint már több mint négymillilóan látták.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 17. 17:27, Péntek írta kisho »

O七a力uS口und - Önkényesen kiragadott szemléltető videók az ázsiai könnyűzene történetéből.

  • No avatar
  • Karma: 0
2009. Szeptember 10. 15:32, Csütörtök
Hi!

keresem a 3 Days of a Blind Girl -t, és a A Chinese Torture Chamber Story 1-2 -őt dvd-én!

A asiandvdclub-on nics fennt!

  • No avatar
  • Karma: 0
2009. Szeptember 10. 22:34, Csütörtök
Sziasztok!

Én nem keresek (pillanatnyilag), hanem ajánlanék. Egy pár oldalon fent vagyok és töltögetek filmeket, feliratokat pedig keresek hozzá, vagy volt pár, amit magam fordítottam (Queens of Langkasuka, Hanzo the Razor, The Best of Martial Arts Films, A-1 Headline)
Most is dolgozom több filmen, és ahogy időm engedi, összerakom a DVD-ket a magyar felirattal.  És itt meg is köszönném a fordítóknak, kisho-tól már 2-3 feliratot is használtam, de vannak mások is. Természetesen az nfo-ban és a torrent oldalon is kifejezem köszönetemet.

A gondom csak az, hogy mivel ezek kevésbé ismert filmek, nem sokan szedik le pl. a "magról". Ezért gondoltam, hogy az általunk feltöltött, vagy "talált" filmeket itt vagy egy új fórumot nyitva bejelenthetnénk, akkor nagyobb az esély hogy a szeretett filmjeinket megtaláljuk, és letölthetjük. Megjegyezném, hogy a hazai kiadásokat én is támogatom, épp ezért én csak olyan filmeket rakok össze, amik nem jelentek meg itthon, és talán nem is fognak, vagy jobb minőségűek, újabbak, esetleg extrákat tartalmaznak.

Legutóbbi feltöltésem  a Johnnie To féle The Mission (Cheung Fo) 1999-ből a "magon" található. Eddig mindössze 15-en szedték le, pedig annál sokkal jobb film. Talán ha többen tudnának róla, nagyobb lenne az érdeklődés. Nem a pontokért, arányjavításért csinálom, hanem, mert szeretem ezeket a filmeket, és szívesen osztom meg másokkal.
Akit érdekel, hamarosan felrakok még pár Johnnie To filmet, és egyéb finomságot. Addigra remélem több letöltő, érdeklődő lesz.

A nickem: Sonoggi, ha esetleg más oldalakra is szeretnétek, hogy felkerüljön valami, szóljatok amit tudok megoldok.


Üdv.
Sonoggi

  • Karma: 7
2009. Szeptember 10. 23:26, Csütörtök
Nekem egy kérdésem lenne. Mi az a mag?  :-D
Úgy vagyok a dvd-kel, hogy általában sok filmet szoktam nézni és azt a 4,5 gigát leszedni meg nem 2 perc, még ha állítólag 15Mbit-es netem is van(kö.csög upc :censored:) és még ezt ki írni dvd-re. Persze a kedvenc filmjeimet, ha valójában jó minőségű, akkor azt én is leszedném.

Magyarországon megjelent DVD-ék közül általában csak a szamurájosakat és a wuxiákat veszem meg. A halál árnyai dvd képminősége legutóbb lenyűgözött, nagyon szép kiadás. Még Lcd tv-én is jól nézett ki.

  • No avatar
  • Karma: 0
2009. Szeptember 10. 23:57, Csütörtök
mag =  nCore nevű magyar torrent oldal
Bocsi  :)

Tudom, sokaknak nem kevés a DVD5, sőt a DVD9 főleg, de én ezekre mentem rá. Persze a visszatöltés is nehezebb, könnyen ronthatja az arányt ezt tudom.
Az avi-k viszont sok helyen könnyedén elérhetőek, nem csak regelős oldalakon ezért azokkal nem igazán foglalkozom. A feliratok is általában ezekhez vannak készítve, igazítva ezért át kell szerkeszteni DVD-hez ...  Ezeket én is úgy tanultam meg LayRue barátomtól. (És még mindig szoktam leckéket venni  :istenvagy )
Én azért jelzem majd, hogy mit teszek fel és akit érdekel leszedheti. Némelyikből megvan az avi verzió is, ha érdekel valakit jelezze.

  • Karma: 7
2009. Szeptember 11. 00:36, Péntek
Ja ,értem, de hát ez a ncore is reggelős oldal, meghívó köll oda.

Hát egy DVD5-öt olyan 60-70 Ft-ért szoktam venni, vagy nem tudom, lényeg hogy 100Ft alatt van, na ez is pénz, de ami a legfőbb gond, sok helyet foglal.  :-D

Hogy a topik témájához is szóljak, kéne nékem valami faja szamurájos háttérkép a gépre. Az se baj ha 720 felbontású.

  • Karma: 3
2009. December 3. 15:08, Csütörtök
Keresem a Gothic 3-at, és kiegjét magyar nyelven, megvenni nem nagyon van lóvém.
eltévedtél apa. menj boltba.

  • Karma: 3
2009. December 9. 02:23, Szerda
Ja, és fizzessek 6ezret két játékért ami lehet hogy nem is tetszik.  Meghívós torrent oldalakra  meg nem tudok bejutni.  Egyébként miért tévedtem el? A topic címe nagyon kéne.
és mi a honlap címe?

  • Karma: 0
2009. December 23. 15:26, Szerda
Helló.
A Karisuma c. filmet keresem, valaki tudna segíteni? Nem ráégetett felirattal kéne és http-s link:)
Egy ilyen releaset láttam: Charisma.1999.DVDRip.XviD-SAPHiRE.
köszi

  • No avatar
  • Karma: 0
2010. Január 4. 14:09, Hétfő
Sziasztok!

A Passport to Love(Chuyen tinh xa xu) című vietnámi film angol feliratát keresem, itt van hozzá az ismertető: http://www.imdb.com/title/tt1260565/ , itt találtam meg a filmet: http://asiandvdclub.org/details.php?id=31128&dllist=1 , sajnos nem leltem hozzá még sub-ot, lehet hogy már létezik csak nem vettem észre pedig kutattam.

Előre is köszönöm a segítséget!

  • *
  • Karma: 80
2010. Január 14. 06:25, Csütörtök
The 10 Conditions of Love
http://www.imdb.com/title/tt1512237/

Ez megvan esetleg valakinek?
Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. :))

  • No avatar
  • Karma: 0
2010. Május 11. 21:03, Kedd
Keresem azt a  Wayward cloud /Huncut felhőcske/, amihez jó a magyar felirat, már 2 szer leszedtem, de egyikhez sem volt jó, és be se lehetett időzíteni.   
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 16. 08:35, Vasárnap írta anonymus »

  • Karma: 7
2010. Október 13. 01:23, Szerda
Ezzel a filmmel nem találkoztatok véletlenül valahol? Sehol sem találom...