Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

Szerző Téma: Shaw Borthers (hazai megjelenések, infók, kibeszélés stb.)  (Megtekintve 3655 alkalommal)

2008. Július 13. 00:38, Vasárnap
Yakuza nagyon jó DVD ismertetőt írt. Én is szeretem a Shaolin  Templom című filmet. De a legjobb szerintem, az 5 ninja elem! :good:

Köszi! Arról is írok hamarosan!

xfantomasx mindenre válaszolt. A Hero Boxer from Shantung-remake, de mint az lenni szokott, közelébe sem ér az eredetinek. Ja, hamarosan egy kis bevezető írás a Shaw-ról! Hamarosan, amint kivégeztem a Maffiózók 6., illetve a Kemény zsaruk 1. évadát. :smoke:

hát igen,a Boxer from Shantung utolsó 20 percétől nehéz is lenne jobbat csinálni:)
az a jelenet mindent visz,még a SB életműben is kiemelkedő

2008. Július 13. 09:38, Vasárnap
Yakuza nagyon jó DVD ismertetőt írt. Én is szeretem a Shaolin  Templom című filmet. De a legjobb szerintem, az 5 ninja elem! :good:

Köszi! Arról is írok hamarosan!

xfantomasx mindenre válaszolt. A Hero Boxer from Shantung-remake, de mint az lenni szokott, közelébe sem ér az eredetinek. Ja, hamarosan egy kis bevezető írás a Shaw-ról! Hamarosan, amint kivégeztem a Maffiózók 6., illetve a Kemény zsaruk 1. évadát. :smoke:

Nem tudod mikor jelenik meg a többi Show Brothers film?

Azt olvastam a BM honlapján, hogy még ebben az évben várható a Clan of the White Lotus, Heroes of the East és a The Avenging Eagle. Pontos dátumot még ők sem tudnak. Én ezeket jelentettem volna meg elsőként, szerintem jobbak az eddig megjelenteknél. Még ezek is jönnek majd, offolok kicsit:

The Promise ( 2DVD ) – 1990.- vagy nem is tudom, talán? DIGI.
Death Trance ( 2DVD ) – 1990.-

Sógun Árnyéka / 1000.- /
Öld meg a Sógunt 1 - Samurai / 1000.- /
Öld meg a Sógunt 2 - Ninjas / 1000.- /
Szamuráj reinkarnáció / 1000.- /

Továbbá még 3filmet tervezünk. „Koreai – filmek”

Már csak várni kell. :smoke:
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 13. 09:42, Vasárnap írta Yakuza »
"I always leave one bullet, either for myself or for my enemy."

"... the ultimate ideal is when the sword disappears altogether. The warrior embraces all around him. The desire to kill no longer exists. Only peace remains."

"Chori, chori, chupke, chupke.\

"Goa is not a place - Goa is a state of mind."

http://yakuza-filmes-pagodaja.blog.hu/

• No avatar
2008. Július 13. 12:41, Vasárnap
Hát, izgalmas, hogy a Shogun's Ninjas" lesz az "Öld meg a shógunt!" 2. része, holott az időben megelőzi az első részt. A "Ninjas" rész még a polgárháborús időszakban játszódik, míg a" Samurai"  a 2. Tokugawa shógun uralkodása idején. Valaki szólhatna  Black Mirroréknak, hogy a 2 film különálló történet és igen furcsán mutat majd, hogy a második részben folyik a polgárháború a hatalomért, miután az első részben már van Tokugawa shógun. Az ilyesmikre is illene odafigyelni , ha végre valaki eligazodna náluk a kiadott filmek között.

"Oh Great Spirit, who made all races, look kindly upon the whole human family and take away the arrogance and hatred which separates us from our brothers..." - Native American Prayer

2008. Augusztus 25. 22:47, Hétfő
Hát, izgalmas, hogy a Shogun's Ninjas" lesz az "Öld meg a shógunt!" 2. része, holott az időben megelőzi az első részt. A "Ninjas" rész még a polgárháborús időszakban játszódik, míg a" Samurai"  a 2. Tokugawa shógun uralkodása idején. Valaki szólhatna  Black Mirroréknak, hogy a 2 film különálló történet és igen furcsán mutat majd, hogy a második részben folyik a polgárháború a hatalomért, miután az első részben már van Tokugawa shógun. Az ilyesmikre is illene odafigyelni , ha végre valaki eligazodna náluk a kiadott filmek között.

Ööö... engem biztos nem zavarna. :) De megértem, hogy téged bosszant.

Frissítettem az első posztban található listát oldfan fordításaival.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 25. 22:49, Hétfő írta Yakuza »

"... the ultimate ideal is when the sword disappears altogether. The warrior embraces all around him. The desire to kill no longer exists. Only peace remains."

2008. Szeptember 5. 13:28, Péntek
ma este az MGM-en:
Emperor and His Brother
r:Chor Yuen
fsz:Ti Lung,Lo Loeh

2008. Szeptember 5. 19:59, Péntek
ma este az MGM-en:
Emperor and His Brother
r:Chor Yuen
fsz:Ti Lung,Lo Loeh

Sajnos én nem tudom fogni az MGM-t! :(
Imádom az ázsiai filmeket. A legjobbak a Koreai, Japán, Kiníi, Hong Kongi, Thai, Indiai Mongol... Egyszóval mindegyik. Mindenevő vagyok!

http://azsiafilms.freeblog.hu/

2008. Szeptember 18. 14:36, Csütörtök
A legelső bejegyzést kiegészítettem: megadtam azoknak a filmeknek a címeit, amelyekről magyar nyelven olvashattok ismertető formájában, természetesen a linkekkel együtt. Aki tud még, szóljon. Előre is köszönöm!

2009. Január 7. 22:26, Szerda
Ismét frissítéseket eszközöltem az első bejegyzésben.

• No avatar
2009. Július 4. 17:49, Szombat
Mostanában az MGM-en péntekenként leadott Shaw Brothers filmeket nem szokta valaki felvenni?

2009. Szeptember 1. 11:41, Kedd
Tisztelet Shaw Arcok!

Ha valakit érdekelnének Shaw Brothers filmek és esetleg nem tudja honnan letölteni, akkor csak zaklasson nyugodtan.  :)
A mostani állapot szerint 217 film van, ami közül azért lehet válogatni. Békesség!

• No avatar
2010. Április 11. 13:45, Vasárnap
Most indítottam el a shaw brothers blogom. Több mint 250+ Sb film lesz elérhető és letölthető DVD minőségben+igényes angol felirat.
Ugyanitt angol-magyar fordítókat keresek,akikkel együtt az összes Sb filmhez magyar feliratot készíthetünk.

Az oldal címe:
http://shawbrothersmovies.blogspot.com/

anything