Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

Szerző Téma: Új szerzemények  (Megtekintve 34074 alkalommal)

2006. Június 23. 14:27, Péntek
ki is rendelt mit???
mert jött két csomag otthonra jelentkezzen pmbe aki rendelt

Szóval senki nem rendelt semmi könyvet???
vagy senkinek nem hiányzik? a megrendelt könyv pénze??
akkor kaptam egy csomo ingyen könyvet :-D

2006. Június 23. 19:53, Péntek
ki is rendelt mit???

De, nekem jött egy Hellboy és vagy három Hellsing, vagy kettő, és a harmadik később fog.
Mikor jársz erre?
Egy Óbesteres meccsnézéskor átadhatod. :)

2006. Június 23. 20:06, Péntek
ki is rendelt mit???

De, nekem jött egy Hellboy és vagy három Hellsing, vagy kettő, és a harmadik később fog.
Mikor jársz erre?
Egy Óbesteres meccsnézéskor átadhatod. :)

Á szoval meg van a delikvens akinek kellenek a dolgok előszőr is haza kell mennem érte s most nem fogok a hétvégén csak jövöhétvégén megyek haza
remélem nem baj ha az után adom oda

2006. Június 24. 00:22, Szombat
Á szoval meg van a delikvens akinek kellenek a dolgok előszőr is haza kell mennem érte s most nem fogok a hétvégén csak jövöhétvégén megyek haza
Persze, megfelel, csak ne felejtsük el. :P

2006. Június 26. 10:53, Hétfő
Aim for Ace (jdorama)
Gokusen (jdorama)
City on Fire
Swing Girls First and Last Concert

2006. Július 5. 13:01, Szerda
Persze, megfelel, csak ne felejtsük el. :P

Felhoztam a hellboy-t meg a hellsingeket
ha tudunk utközni valmikor oda is adom

2006. Július 6. 22:59, Csütörtök
Ugyan nem azsiai filmek, de beszereztem  az 51-ik allamban  :D a Firefly osszest eredeti dvd-n, valamint a Serenity-t is...  :woo:
de lattam egy Alien film osszest is 20 ropiert, egy alien fej szoborba van beleapplikalva a 9 (!!!) dvd... nagyon komolyan nez ki...
If you were to ask me if I'd ever had the bad luck to miss my daily cocktail, I'd have to say that I doubt it; where certain things are concerned, I plan ahead.
Luis Bunuel

2006. Július 13. 13:03, Csütörtök
* Koji Yamamura - short animations
Ez a fickó csinálta az Atama Yamát is, amit nagyon bírtam, úgyhogy ezektől is sokat várok. :)

Felhoztam a hellboy-t meg a hellsingeket
ha tudunk utközni valmikor oda is adom
Köszi! :hopp: Jövő kedd, tali?

Ugyan nem azsiai filmek, de beszereztem  az 51-ik allamban  :D a Firefly osszest eredeti dvd-n, valamint a Serenity-t is...  :woo:
A Firefly-t sikerült ellejmolnom Fazéktól, de a Serenity érdekelne. 8-) Egyébként most néztem végig másodszor a Firefly-t és még mindig azt mondom, hogy piszok jó. :cool:
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 13. 15:04, Csütörtök írta Ramiz »

2006. Július 18. 17:27, Kedd
My Scary Girl (2006) - K

Közepes filmnek ígérkezik.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 18. 17:31, Kedd írta skval »

2006. Július 19. 22:12, Szerda
Hmm... most lattam dupla dvd-s Into the Mirror-t olyan 4 £-ert (kb. 1600 HUF), szerintetek erdemes lenne megvenni? en nem ismerem a filmet...
If you were to ask me if I'd ever had the bad luck to miss my daily cocktail, I'd have to say that I doubt it; where certain things are concerned, I plan ahead.
Luis Bunuel

2006. Július 20. 00:56, Csütörtök
Hmm... most lattam dupla dvd-s Into the Mirror-t olyan 4 £-ert (kb. 1600 HUF), szerintetek erdemes lenne megvenni? en nem ismerem a filmet...

Nekem speciel eléggé tetszett a film, de a többség lehúzta.  :-D

2006. Július 20. 13:55, Csütörtök
hmm, akkor megfontolando...  :)
Luis Bunuel

2006. Július 20. 15:49, Csütörtök

ilyen áron még akkor is megéri, ha nézhetetlen a film! :)

2006. Augusztus 19. 01:27, Szombat
Még odakint olyan 1200 HUF-ért megvettem a Heroic Duo-t...
azóta megnéztem, és ha nem is volt az év filmje, ennyi pénzt azért megért...
Luis Bunuel

2006. Augusztus 24. 22:29, Csütörtök

Egyébként hol lehet olcsó dvd-ket kapni? Könyvesboltokban és a Chinatown-ban olyan 25 font körül volt a legtöbb ázsiai film...

anything