Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma! A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

Szerző Téma: Japán filmek  (Megtekintve 66208 alkalommal)

• No avatar
2006. Június 15. 17:30, Csütörtök
Ayame, ha a Gohatto tetszett, akkor erre lehet várni:

http://www.azsiafilm.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=737

Nincs benne ugyan szamuráj, de szexualitás meg Ryuhei Matsuda (feminin férfi) annál inkább :)

Vááá kb.1 hete találtam egy videót az általad említett filmből!

Nézzétek meg^^ :http://youtube.com/watch?v=hINklYkruWg  igazán érdekes de talán pont ezért tetszik annyira,hálás vagyok hogy szóltál nagyon köszönöm!:*

(közbe látom ti is belinkeltétek:D nem tudom miért van agyam ha nem is használom...BAKA BAKA!! :mad: )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 15. 17:32, Csütörtök írta Ayame-chan »

• *
2006. Június 16. 10:29, Péntek
Megnéztem a Hard Luck Hero-t, hamarosan lesz belőle ajánló is. Ramiz, megnézted már? :)

• No avatar
  • *
2006. Június 16. 10:41, Péntek
Megnéztem a Hard Luck Hero-t, hamarosan lesz belőle ajánló is. Ramiz, megnézted már? :)

Igen, mostanában szerényebben nyomod, bár a vb miatt igazolom a távolléted  :smoke:

• *
2006. Június 16. 11:20, Péntek

Igen, mostanában szerényebben nyomod, bár a vb miatt igazolom a távolléted  :smoke:

Hehe, a VB után majd belehúzok megint. :) :samurai:

2006. Június 16. 11:31, Péntek
Nem, de én is nézem a vb-t, amikor épp nem vizsgán bukok vagy esetleg tanulok, meg különben is rohadt lusta vagyok, és úgyse olvassa senki az ajánlókat, de azért igyekszek minél előbb megnézni, mert nagyon kiváncsi vagyok rá. :)

• No avatar
  • *
2006. Június 16. 12:04, Péntek
... és úgyse olvassa senki az ajánlókat...

Ezt miből gondolod?

• *
2006. Június 16. 12:18, Péntek
Ezt én is akartam kérdezni, mert remek motivációnövelő tényező... :-o

• No avatar
  • *
2006. Június 16. 12:41, Péntek
Ezt én is akartam kérdezni, mert remek motivációnövelő tényező... :-o

Nyilván magából indult ki. Maradjunk annyiban, hogy lusta.  :D

2006. Június 16. 16:12, Péntek
ami japán filmet legutobb láttam az az Ima, Ai ni Yukimasu volt, és nagyon tetszett. annyira bejött, hogy elkezdtem szedni a sorozatot is, bár ha jol tudomahhoz meg nincs felirat. azért egy ilyen lelkizős sorozatnak nem mernék nekiállni a nélkül :) itt nagyon sokat számít a story. meg azért is félek tőle, mert ebben Narimiya Hiroki játsza Takumit, akiért nem igazán rajongok. Viszont a mozifilmben Takkun szerepére Shidou Nakamurat választani tökéletes volt...neki eredendően elég szomorú arca van...ugyhogy megadta a film alaphangulatát.

2006. Június 16. 16:27, Péntek
Ezt miből gondolod?
Mindegy, felejtsétek el.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 16. 16:35, Péntek írta Ramiz »

• No avatar
  • *
2006. Június 16. 16:42, Péntek
ami japán filmet legutobb láttam az az Ima, Ai ni Yukimasu volt, és nagyon tetszett. annyira bejött, hogy elkezdtem szedni a sorozatot is, bár ha jol tudomahhoz meg nincs felirat. azért egy ilyen lelkizős sorozatnak nem mernék nekiállni a nélkül :) itt nagyon sokat számít a story. meg azért is félek tőle, mert ebben Narimiya Hiroki játsza Takumit, akiért nem igazán rajongok. Viszont a mozifilmben Takkun szerepére Shidou Nakamurat választani tökéletes volt...neki eredendően elég szomorú arca van...ugyhogy megadta a film alaphangulatát.

Ennek a nagy része kínai... akarom mondani japán volt nekem. Megdobhatnál egy képpel, meg egy linkkel :)

Idézetet írta: Ramiz
Mindegy, felejtsétek el.

Jó  :smoke: <- felejtős cigi  :-D

Én a Tetsujin 28-at láttam, majd abből is lesz ismertető  :roll:

2006. Június 16. 16:56, Péntek

Ennek a nagy része kínai... akarom mondani japán volt nekem. Megdobhatnál egy képpel, meg egy linkkel :)

hopsz, bocsi:
http://www.tbs.co.jp/ima-ai/

2006. Június 17. 12:25, Szombat
ez a Death Trance kaszabólós megjelent itt

• No avatar
  • *
2006. Június 17. 12:38, Szombat
ez a Death Trance kaszabólós megjelent itt

Hmmm... vajon sub van rajta? Max hardsub. Majd meglátjuk. :)

• *
2006. Június 17. 21:24, Szombat
Megnéztem én is a Marebito-t, szerintem nagyon érdekes film. Egy olyan horror/thriller ami nem ijesztget, hanem sokkol inkább és a viszonylag alacsony költségvetés miatt emberközelibbnek éreztem, így jobban ütött (legalábbis nálam).
Remélem az angolul/japánul nem tudók is kedvet kapnak hozzá, most hogy van hozzá magyar felirat. :smoke:

apropó nyelv: mit jelent a "gozaimasz" meg a "nandeszká" a japán nyelvben? ezeket gyakran hallom...
Támogassuk az ázsiai filmek magyarországi DVD kiadását! Ha tetszik egy film és megjelent idehaza, vedd meg! Én is így teszek. :))
Azokhoz pedig, amik nem jelentek meg: Subtitle Corrector honlap

anything