Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma! A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

Szerző Téma: Japán filmek  (Megtekintve 66208 alkalommal)

2006. Július 16. 18:07, Vasárnap
Ez a Taste of tea nem egy semmi darab... :) Azok a cosplay-es emberek a vonaton, eleve a nagyapa figurája, a baseballütős fickó a parton, meg az a szülinapi zene...  :-D Debiiiiiiiiiiiiiiiiil, de nagyon nagyon jó!  :-D
Hát akkor aszem most meg is nézem :D

2006. Július 17. 11:19, Hétfő
Ez a Taste of tea nem egy semmi darab... :) Azok a cosplay-es emberek a vonaton, eleve a nagyapa figurája, a baseballütős fickó a parton, meg az a szülinapi zene...  :-D Debiiiiiiiiiiiiiiiiil, de nagyon nagyon jó!  :-D
Neked különösen fog tetszeni szerintem. :)

• *
2006. Július 17. 16:22, Hétfő

2006. Július 17. 23:15, Hétfő
húúha..

2006. Július 18. 08:52, Kedd
Neked különösen fog tetszeni szerintem. :)

Ja ja tetszett is nagyon
nagyon nagy film :D yezynek már mondtam is kell a rendező másik filmje is :D
hát a szaros storyn jót röhögtem s szerintem a magyar fordítás ülönösen jól sikerült a kis beszolásokkal
A 2 kedvenc jelenetem a szaros story
és a yama o yama dalocska s konfig :D hát az nem volt gyenge
s az öreg nagy arc a srác egy nagy vesztes :D s hogy elpakolta a csaj a kis homo manga festőt :D
és a anime amit csinált a csaj na az se volt piskota  :lol:

2006. Július 18. 10:56, Kedd
és a anime amit csinált a csaj na az se volt piskota  :lol:
Ja télleg azt kihagytam, pedig az is kedvenc jelenetem, amikor a sok öltönyös japán fickó élőben szájjal szinkronizálni kezdik az animét... :lol:

• No avatar
2006. Július 19. 09:41, Szerda
tegnap este néztem a nobody knows-t, ami anyátlanok címmel ment itthon. a legjobb film amit az utóbbi 2-3 hónapban láttam. persze tudom, hogy 2004-es, meg itt már gondolom mindenki látta :) a főszereplőt játszó kisfiúról, yuya yagiráról szerintem még hallani fogunk. bár lehet hogy a gyerekszínészek japánban is eltűnnek a süllyesztőben mikor felnőnek, úgy mint nálunk.

2006. Július 19. 10:23, Szerda
tegnap este néztem a nobody knows-t, ami anyátlanok címmel ment itthon. a legjobb film amit az utóbbi 2-3 hónapban láttam. persze tudom, hogy 2004-es, meg itt már gondolom mindenki látta :) a főszereplőt játszó kisfiúról, yuya yagiráról szerintem még hallani fogunk. bár lehet hogy a gyerekszínészek japánban is eltűnnek a süllyesztőben mikor felnőnek, úgy mint nálunk.
bizony, az egy király film! :cool:

2006. Július 20. 20:28, Csütörtök

• *
2006. Július 20. 20:50, Csütörtök
Ehhez a magyar címhez csak gratulálni tudok...  :-D :woo: :D

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=4009334&i_where=1&i_where_tv=1
juj... pedig az egy jó film...

Valóban nem rossz, de ilyen ökör magyar címet adni valaminek... :)

2006. Július 21. 11:33, Péntek
Én pl nem láttam még <:)
de majd pótólom
Én meg elkezdem tengap nézni az ALWAYS-t
majd beszámolok róla de eddig nagyon ász nekem tetszik Shin'ichi Tsutsumi a szereplő s teljesen más szerepben van mint eddig csak izelítőnek Ő játsza a "mi autónk alapítóját" Szuzukit!!!!

• No avatar
2006. Július 22. 13:18, Szombat
Sziasztok :)

Most néztem meg  Suicide Club trailerért és levagyok sokkolva! Nem hiszem el, hogy egy film ennyire brutális legyen?!

Valaki látta már mesélnétek róla picit?

2006. Július 22. 13:26, Szombat
Sziasztok :)

Most néztem meg  Suicide Club trailerért és levagyok sokkolva! Nem hiszem el, hogy egy film ennyire brutális legyen?!

Valaki látta már mesélnétek róla picit?

nekem nem tetszett! szerintem a Battle Royale jobb film.

• *
2006. Július 22. 14:07, Szombat
Csoporttársamnak adtam oda, ő se volt túl jó véleménnyel róla. Bár nem elsősorban a sztori, inkább a kivitelezés nem tetszett neki.

• No avatar
2006. Július 22. 14:20, Szombat
Tehát mégse olyan brutál mint ahogy azt a trailer bemutatja? (a Kómánál biztos jobb :P)

anything