Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

 

Szerző Téma: hova tűnt a felirat letöltés?  (Megtekintve 1003 alkalommal)

  • No avatar
  • Karma: 0
2019. Augusztus 17. 14:35, Szombat
Üzemzavar, vagy...? Sajnos a legtöbb nem került fel máshova....

  • Karma: 30
2019. Augusztus 19. 09:55, Hétfő

Kedves avman!
Sajnos, nincs jó hírem számodra, és azoknak, akik itt feliratokat keresnek. Ez a szájt mostanra már gyakorlatilag halott. Minden munkatársa elhagyta, egyedül maradtam. A bloggazda több mint 2 éve nem adott életjelet magáról. A technikus, kisho, sok évi munka után tavaly feladta, magánéleti változások miatt. (Köszönet neki az eddigiekért.)Vele vittük már évek óta az Ázsiafilmet. Nekem sem jogom, sem tudásom nincs a belső karbantartások elvégzésére. Az utolsó ismertetőm már ki sem került.
Mostanra a blogautomata viszi tovább, ami még működőképes. Emiatt tűnt el a feliratos részleg és nem megy a Facebook sem. Csak hozzászólásokra vagyok képes, mint bármely tag.
Az összes, egykor ide feltöltött felirat nekem nincs meg, de ha leírod ide, miket keresel, ha módomban áll, segítek.
"Oh Great Spirit, who made all races, look kindly upon the whole human family and take away the arrogance and hatred which separates us from our brothers..." - Native American Prayer

 

anything