Hírek:

Ha kérdésed van, azt a fórumon tedd fel, emailt, privát üzenetet csak akkor írj az adminoknak, ha a fórummal van probléma!
A félreértések elkerülése végett: mi is csak azokat a feliratokat ismerjük, amik kint vannak a főoldalon, ilyen témával foglalkozó kérdésekre ezért nem válaszolunk és nem nagyképűségből.

Szavazás

Beszállnál az össznépi bartelerésbe?

Még szép! ^^
13 (86.7%)
Szívesen, bár filmjeim nincsenek egyelőre... :P
1 (6.7%)
Semmiképpen sem, félek a jogvédő szervezetektől. -_-
0 (0%)
Majd ha fagy! Tessék megrendelni mindent Amerikából meg Japánból! >:D
1 (6.7%)

Összes szavazó: 15

Szavazás lezárva: 2005. November 20. 20:19, Vasárnap

Szerző Téma: Barterelés filmekkel!  (Megtekintve 15242 alkalommal)

• No avatar
  • *
2006. Április 21. 17:25, Péntek
Idézetet írta: Ramiz
Idézetet írta: Manu
Aaaahh...
Cooper ügynökkel való gyümölcsöző biznyiszünk eredményeképpen sikerült begyüjtenem egy csomó alapművet, amik már nagyon kellettek volna a dvd gyűjteményembe, de mivel megvoltak aviban, nem vesztegettem rájuk az időm. Miikék, Kitamurák, Sabuk, Wong Kar-wai! Totál felpörögtem :D

Küldj csak egy "friss szerzemények" listát! :-D (Főleg az első 3 rendező érdekel.)

Hát lássuk csak:

MyList ála agentcooper:
Gozu
Postman Blues
Fudoh
Tigris és Sárkány
Blade Runner
Monday
Kairo
Tetsuo 2
Drive
Baraka
Audition
Azumi
Versus
In The Mood For Love
Samurai I. - Miyamoto Musashi

+ ma szereztem:
The Funeral (japán fekete komédia)

2006. Április 21. 18:44, Péntek
Hát lássuk csak:
MyList ála agentcooper: (...)

Húha, van pár, ami nagyon kéne! :P És ez mind dvd-s? A Drive-ot pl most szedem, de lassú, akkor azt ki is lövöm rögtön (+4 gb szabad hely! :hopp: ).

• No avatar
  • *
2006. Április 21. 18:49, Péntek
Hát lássuk csak:
MyList ála agentcooper: (...)

Húha, van pár, ami nagyon kéne! :P És ez mind dvd-s? A Drive-ot pl most szedem, de lassú, akkor azt ki is lövöm rögtön (+4 gb szabad hely! :hopp: ).

mind DVD... LELÖHETED :)

2006. Április 21. 18:54, Péntek

:hail:
Lehet, hogy ezzel fogod visszahozni a filmezéshez a kedvem, tudod-e? Monday, Drive dvd, az isteni Kairo, a felejthetetlen Gozu... :cool:

• No avatar
  • *
2006. Április 21. 18:57, Péntek

Lehet, hogy ezzel fogod visszahozni a filmezéshez a kedvem, tudod-e? Monday, Drive dvd, az isteni Kairo, a felejthetetlen Gozu... :cool:

ezért lelkendeztem én is ennyire!! :)

2006. Április 21. 19:12, Péntek
ezért lelkendeztem én is ennyire!! :)

Kíváncsi vagyok, mit szólsz a Kairo-hoz. Addig is vegyél borítékot, írom a listát... 8-)

• No avatar
  • *
2006. Május 5. 16:47, Péntek
Mindenki, aki vár tőlem valamit, kb jövő hét közepén tudom feladni a pakkokat, mert rendesen összeszaladtak a requestek. Ez persze egyáltalán nem baj :)

2006. Május 5. 17:32, Péntek
Mindenki, aki vár tőlem valamit, kb jövő hét közepén tudom feladni a pakkokat, mert rendesen összeszaladtak a requestek. Ez persze egyáltalán nem baj :)

• *
2006. Május 5. 19:17, Péntek
Én ma kaptam meg erzsike74-től a cuccot, 100+ film... El leszek vele egy darabig, mire összeválogatom (hogy mikorra nézem meg, abba belegondolni se merek...)

2006. Május 5. 19:50, Péntek
Nemcsak hogy imádok topikot nyitni, de ráadásul még filmeket cserélgetni is. :) Hasznos dolog, ha tudunk egymás filmcsemegéiről, nem?

Hát jó ez a lista majd lehet elkérnék pár filmet :D

nekem is van egy ilyen lista szerűségem kicsit ki kell pofoznom még hogy lehet fel tenni? hogy lássátok?

• No avatar
  • *
2006. Május 7. 14:29, Vasárnap
Idézetet írta: GaboJa
nekem is van egy ilyen lista szerűségem kicsit ki kell pofoznom még hogy lehet fel tenni? hogy lássátok?

Rakd fel egy tárhelyre, utána meg linkeld be ide. Felteheted a subos ftp-re is, csak sajna az nem túl biztonságos.

2006. Május 7. 17:06, Vasárnap
Tedd fel a virtualdogos tárhelyre, cím és jelszó ebben a topikban kicsit hátrébb.

• No avatar
  • *
2006. Május 12. 20:29, Péntek
A csomagok feladása sajna késik. Megvan minden kiírva, de egyszerűen nem jutok el a postára. Bocs...  :?

2006. Július 7. 12:49, Péntek
a No. 3 című film nincs meg véletlenül valakinek?

2006. Július 7. 15:29, Péntek
ha bp fele jarok en is szivesen csereberelnek, ki pesti mg ramizon kivul? es a topik elejen az a lista meg friss? leginkabb dvd-kben gonolkoznek.. ide nem teszem fel, majd mailben.

anything